Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
(2 Reviews)
Price
From10 €
Booking Form
Enquiry Form
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3319


IMPORTANT

 • Places molt limitades fruit de la situació de la Pandèmia de Covid19 que ens trobem.
 • En cas necessari es faran dos subgrups ja sigui en torns o dins de la mateixa experiència.

Valors d'Ànima de Natura

 • Amor i espiritualitat cap a les persones
 • Saviesa de la natura com a mitjà per arribar-hi
 • Coneixement i humanitat per aplicar-lo

Tens alguna pregunta?

No dubteu en trucar-nos. Estem encantats de parlar amb vosaltres i ajudar-vos en tot el que sigui possible.

661 275 256

animadenatura@animadenatura.com

Senderisme Conscient

(2 Reviews)

Ànima de Natura activitat de tot el dia Ànima de Natura activitat a l'exterior Ànima de Natura activitat adultsÀnima de Natura activitat hivernÀnima de Natura activitat primavera Ànima de Natura activitat estiu Ànima de Natura activitat tardor

 • 3 hores
 • Mínim: 3 persones
 • Adults
 • Dissabtes tarda
 • Màxim: 15 persones
 • Rutes de Catalunya

Caminar enmig de boscos de muntanya a través de tot tipus de camins, prenent consciència i equilibrant el cos, la ment, les emocions i l’anima. A través de la caminada es faran lectures en relació l’aspecte que es treballa interiorment durant la jornada, meditacions i exercicis de moviment conscient.

Els escrits ens faran de mirall i treballar el nostre interior a través de la seva veu que ens interpel.la, posant en rellevància l’espiritualitat i la natura. En cada jornada de senderisme es treballà interiorment al voltant d’un tema concret.

El caminar, les meditacions i el moviment conscient permet interioritzar i somatitzar tot l’aprenentatge interior desenvolupat al llarg de la jornada.

La ruta s’analitza prèviament per part de l’organització, tant a nivell de dificultat i durada, com de les parades per realitzar cada una de les accions anteriment esmentades. 

A continuació trobeu el programa de tot el dia, i tot seguit el de mig dia de forma aproximada: 

Programa de mig dia (6 hores):

16.30h. Arribada i tràmits adminsitratius

Es demana puntualitat per arribar i poder aparcar amb temps, i poder realitzar els tràmits administratius necesaris que ens demana l’administració, papers de protecció de dades, i responsabilitat de covi19. 

16.35h.Benvinguda

Benvinguda dels exploradors/es de l’experiència, explicació prèvia de la ruta a nivell físic i espiritual, normes durant l’experiència, i conductes de comportament, roda de dubtes i preguntes prèvies al respecte.

16.40h.Inici caminada

Inici de la caminada, i parades alternativament en punts estratègics per unificar el grup, i realitzar lectures emblemàtiques amb l’entorn i el treball espiritual que duem a terme.

18h. Parada meditativa

Parada de meditació i moviment conscient (hora aproximada). Cada ruta s’adequa la dificultat i espais amb les accions a realitar i pot variar. 

20h.Despedida

Roda de tancament, què ens emportem, què hem après, com estàvem i com estem després del senderime conscient i amb propòsit.  

Ubicació

Rutes de Catalunya

Indicat per

Adults

Preu

10€

Participants

Màxim 10-15 (Depenen mesures de restricció per la covid19)
Mínim 3

Beneficis

 • Salut
 • Benestar

Dia

Dissabte tarda

Duració

3 hores

FAQs

En quins casos o moments vitals es recomana realitar un senderisme conscient?

Es recomana realitzar un senderisme conscient en casos d’acumulació d’estrés, ansietat o depressió, en moments de fatiga emocional o espiritual o manca d’energia.

Es recomana realitzar aquesta experiència i de forma constant, i sobretot en grup, millora qualitativament la vida de les persones amb aquests símptomes.

Malgrat que la dificultat és baixa, es necessita un mínim de preparació física per realitzar l’experiència.

Quant es realitza l'experiència exactament?

De setembre a juny es realitza els divendres qquinzenalment, de 17h. a 20h. (3 hores)

Durant el juliol i agost, es realitza els divendres de 9h. a 17h. (8 hores) els divendres, i un dissabte o diumenge al mes de 10h. a 13h. (3 hores). 

Què s'ha de portar per realitzar l'experiència?

Per realitzar l’experiència de Senderisme Conscient s’ha de portar calçat còme (esportives o botes de muntanya) i roba còmode, aigua i el mínim equipatge possible, i opcionalment una llibreta petita i boli per agafar notes del procés personal. 

A més a més, en cas de l’experiència sigui de tot el dia, es recomana portar una motxilla petita amb més aigua i un entrepà pel dinar, i menjar com fruits secs, barretes energètiques, xocolata o alguna peça de fruita pel camí opcionalment, al gust de cadascú.

Per on es realitza la ruta i quina dificutat té?

Cada jornada es desenvolupa en una ruta diferent, intentem que la ruta sigui circular per tal que sigui més amena, però no sempre s’aconsegueix tenint en compte la dificultat i sobretot el temps per dur-la a terme. Generament, l’ecosistema per on es transita és bosc, passant i atravessant rieres o rierols, i atravessant camps de pastura o de cultiu. 

Tot i així la dificultat acostuma a ser mitjana – baixa, per tal que sigui adequada per la major part de les persones participants a nivell de rendiment físic. Tot i així es necessita un mínim de condició físic per desenvolupar-la. 

Quina és la política de cancel.lació?

Es considera realitzada la reserva de la plaça en el moment que s’afectua el pagament de l’experiència. 

La reserva de l’experiència no serà reemborsable en cas de cancel.lació per part de l’explorador/a. 

L’explorador/a podrà escollir que li sigui retornat el pagament afectuat en la seva totalitat o que sigui un dipòsit bescanviable per un altre igual o altra experiència en cas de cancel.lació per part de l’organització.

2 Reviews
Sort By:RatingDate

Cèlia

Solo Traveller

Molt agraïda per l’experiència rebuda que em va permetre donar-me un temps per mi mateixa amb una experiència de senderisme viscuda molt autèntica i profunda. Els textos que ens van proporcionar des d’Ànima de Natura van ser molt oportuns, i m’han servit per tenir present el benestar que vaig assolir posteriorment. M’agradaria repetir l’experiència més endavant!

25 agost, 2021

Marga

Group Traveller

Experiència que hauria de fer cada dia durant un temps per tornar a conectar de debò amb el que sóc. Va ser com un impuls on vaig poder observar-me com la ment està molt moguda e incontrolada per situacions viscudes en els últims anys! A la darrera meditació si que vaig poder connectar en el silenci i va ser curt però intens.
Gràcies Ànima de Natura de tot cor per guiar a les persones a anar cap a la Natura que som! Som natura viva!

23 agost, 2021
Hola, et podem ajudar?