Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Ànima de Natura com a entitat organitzadora

Com cada any participarem en la Setmana de la Natura amb dues experiències destacades: el Bany de muntanya i els 7 misteris de la Natura.

Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura tindrà lloc del 22 de maig al 5 de juny. És a dir, des del Dia Internacional de la Diversitat Biològica al Dia Mundial del Medi Ambient. L’organitzen des de la Xarxa de custòdia de la Natura . El seu principal objectiu de visibilitzar la tasca diària de les en favor de la conservació de la natura.

Després de la celebració de les darreres dues edicions adaptades per la situació de pandèmia, esperem enguany poder celebrar una gran 7a edició de la Setmana de la Natura. Pper això necessitem la participació i implicació de tots i totes.

Aquest any 2022 la Setmana donarà el seu tret de sortida amb el Dia Internacional de la Diversitat Biològica (22 de maig), per recordar la necessitat de la preservació de la biodiversitat. Finalitzarà amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) per visibilitzar la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per evitar les pitjors conseqüències de l’emergència climàtica i ecològica.

El dia de l’activitat, us animem a promocionar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura i #animadenatura, publicant les fotos de les vostres activitats.

Ànima de Natura, entitat organitzadora

Ànima de Natura hi participa com entitat organitzadora amb dues experiències per sensibilitzar les persones en estimar la natura des de l’ànima.

Oferim dues activitats, ja que van adreçades a adults.

Experiència de salut i benestar adreçada a adults per conèixer a partir de la mateixa vivència els valors que ens ofereix la muntanya en el seu ascens. La muntanya és la metàfora d’allò que volem assolir o necessitem aconseguir entorn del creixement personal a la vida. Es a dir, al llarg de l’experiència transformarem les dificultats en aprenentatges, descobrirem valors que la natura ens fa de mirall, i aprendrem en definitiva de la mateixa natura que som. Consequanetment, en aquest procés aprendrem a estimar la natura, i concretament la muntanya, com a casa. En definitiva, a cuidar i viure la natura que som i ens envolta des d’una interioritat i espiritualitat profunda.

Podeu trobar tota la informació del Bany de Muntanya a la Setmana de la Natura.

Es tracta de caminades conscients diàries, d’una hora de durada per fer exercici físic suau de forma constant. Mentre caminem realitzem contemplacions a la natura aprenent conceptes japonesos entorn de significats de la natura. La caminada és en silenci però en grup. L’energia que es crea tot passejant és sana, revitalitza l’ànima, i ens proporciona salut i benestar diàriament. 

Podeu trobar tota la informació de la Pràctica contemplativa a la Setmana de la Natura.

Conclusions

En conclusió, la setmana de la Natura és una iniciativa per conscienciar la població de la necessitat de protegir, cuidar i estimar la Natura.

Per una banda, a través de l’experiència de Bany de muntanya acompanyem als adults a connectar i aprendren a estimar la natura. Volem connectar des d’un espai profund vivint els valors i significats espirituals de la natura, enduent-nos salut i benestar en el procés.

Per altra banda, a través de l’experiència de la pràctica contemplativa convidem als adults a pràcticar una pràctica esportiva de forma constant. A la vegada, aprendrem a ser conscients de la natura que ens envolta. Ens permet fer salut, des d’un punt de vistat físic a través de l’exercici i espiritual a través del silenci i la contemplació a la natura.

En motiu de la Setmana de la Natura, per poder gaudir d’aquestes experiències de forma gratuïta, cal que afegiu el codi “SetmanaNatura2022” en realitzar la reserva del BANY DE MUNTANYA i de la PRÀCTICA CONTEMPLATIVA.

Tots els participants marxaran amb l’obsequi d’una polsera per haver participat en la Setmana de la Natura, i haver ajudat en la conscienciació de viure i protegir la natura com a casa.

Hola, et podem ajudar?