Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

Els Amics d’Ànima de Natura han fet sortir el sol d’ADN

Crònica d’un dia que perdurarà en la història.
Un shooting de fotos o el naixement dels Amics de Ànima de Natura?

 

La convocatòria
Moltes persones relacionades amb Ànima de Natura en algun moment de la seva història van ser convocades a un shoothing – sessió de fotos – per al projecte Ànima de Natura que es va celebrar el dissabte 7 de setembre, i la nostra fotògrafa i professional Helena va liderar en la Masia Ànima de Natura. Algunes podien venir tot el dia, unes altres només pel matí i altres a la tarda, totes les casuístiques eren benvingudes, l’objectiu era clar: Quants més siguem més riurem junts!
 

El dia
A primera hora del matí, ens aixequem molt aviat i vam anar a veure sortir el sol des del mirador de les Guilleries, el dia no podia començar millor i tot apuntava al fet que el dia acompanyaria. A continuació vam anar a esmorzar i les primeres converses entre els desconeguts ja il·luminaven bones energies com el sol de primera hora. Posteriorment vam poder tenir una estona per a poder despertar amb la naturalesa cadascun al seu ritme… mentre l’Helena feia les primera fotos de l’interior.

Cap a les 10h. tothom era convocat en el rebedor de la Masia, on la Maria donava la benvinguda a una jornada que prometia ser festiva, treballada i històrica alhora. Helena seguia amb les indicacions tècniques i procediments a seguir al llarg del dia pels diferents espais de la masia, interiors i exteriors…

De sobte tots ens transformem en Exploradors d’Ànima de Natura que érem convocats a passar un retir en la masia. Vam agafar maletes, bosses, gorres, llibres o ordinadors… i vam anar als cotxes per a arribar com cal a la masia, passant per diferents espais, mentre l’Helena amb destresa i respecte ens feia parar per a meravellar-nos en algun racó: parar-nos en el rebedor tocant el piano o llegint la informació turística; a les habitacions obrint finestres o descobrint els racons; a l’Hort amb eines o contemplant les bledes; el Galliner amb els més petits donant menjar o posant aigua en les menjadores; en els gronxadors retrobant al nostre nen interior; a la taula de ping-pong petits i no tan petits; o en la ruta del senglar on vam poder abraçar la sequoia petits i grans. El dia fluïa entre desconeguts com si ens coneguéssim de tota la vida.

Mentrestant, endins, ja es feia olor que s’estava cuinant un menjar que prometia. Entre presses i improvisacions, muntem un pícnic enmig de la gespa i una taula molt ben muntada ara ja sí, entre bons amics. Donava gust, i no sols els tovallons de colors en combinació amb els plats, sinó ple de somriures, espontaneïtat, i bon rotllo… Veient aquella llarga taula i plena de somriures de totes les edats poc semblava que ens acabéssim de conèixer aquest mateix matí.

I no havíem acabat de fer la digestió quan vam anar a fer una sessió de ioga relaxant, liderada per la mateixa Helena qui va veure realitzat un dels seus somnis. Acabem llegint, escrivint, visualitzant i contemplant, cadascun al seu ritme, en els prats verds, descalços sentint la Terra d’Ànima de Natura.

Tot en principi ja havia acabat, però el que havia començat com una convocatòria entre desconeguts va acabar amb una trobada d’amics… i contents que estàvem que el dia hagués anat així.

      

Shooting
Des d’Ànima de Natura ja podem dir que s’ha de tenir en compte per a realitzar un shooting:

  • La finalitat i objectius que es vol aconseguir mitjançant les fotografies.
  • Els espais a fotografiar, interiors i exteriors, d’oci i els propis de treball del projecte on es vol actuar.
  • Les situacions o accions dels figurants que es volen representar en relació el projecte.
  • L’atrezzo que hi ha tant a nivell de l’espai – masia – com pels figurants, així com els relacionats amb les accions que duran a terme.

Era nostre primer shooting, segur que hi ha moltes coses a millorar, que tindrem en compte per a realitzar millors posades en escena, i en les pròximes estacions. T’animes a participar? Escriu-nos!

 

Agraïments
Dia 7 de setembre, un gran dia que el recordarem i que han fet possible grans persones amb una gran predisposició, generositat, i sobretot molts somriures i bon rotllo.

Des d’Ànima de natura volem agrair a: Roser, Enric, Lluc, Xavier, Blanca, Pilar, Pau, Francesca, Consol, Oscar, Isabel, Eli, Ferran, Bet, i Aleix… I els que no vau poder venir, no us preocupeu, hi haurà més shootings i trobades d’amics d’Ànima de Natura.

Heu fet fàcil el que fa uns pocs mesos semblava impossible i especialment a la nostra fotògrafa professional Helena Batlle. Gràcies a tots vosaltres per a fer màgia amb Ànima de Natura!

Hola, et podem ajudar?