Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Fes cohesió de grup i regala experiències als teus treballadors!

 

“No s’ha d’apagar la llum de l’altre per aconseguir que brilli la nostre.”

-Gandhi

L’entorn laboral és un dels factors més rellevants en el desenvolupament d’una empresa, i en la seva cultura organitzativa, és a dir, en la configuració i coherència dels valors i significats que la rodegen. Per tot això, cal posar atenció a tots els elements que contribueixen i poden perjudicar el seu benestar.

Per altra banda, avui en dia no n’hi ha prou amb treballar per viure. Les persones tenen molt en compte la seva autorealització, la qual es es desenvolupa en treballar en el sector que els agrada, desenvolupar projectes atractius que els enriqueixin com a persones i poder comptar amb un bon clima laboral en què realitzar les seves tasques diàries. Consequentment, tots aquests aspectes adquireixen especial rellevància en el moment en què la persona s’implica en aconseguir la seva felicitat laboral, i que són aspectes imprescindibles per mantenir a l’empresa el talent, i que aquest no marxi.

Per tant, si estàs cansat de teletreballar, o fa temps que no reuneixes els teus treballadors i busques una excusa per reunir totes les companyes i tot l’equip de l’empresa per tal de que es coneguin millor entre ells i treballin millor.

Què millor que EXPERIÈNCIES PERSONALITZADES PER EMPRESES I EQUIPS DE TREBALL? 

 • Serveis bàsics i troncals d’Ànima de Natura, creats equips de treball i empreses. 
 • Fes que aquest nadal sigui diferent en el teu espai de treball i regala una experiència per viure en equip als teus treballadors, o companys de feina, eina que us ajudarà a crear i propiciar una millora de l’ambient de treball. 

Com fer-ho? És molt senzill, escriu-nos explicant la teva necessitat, el que desitges, el teu somni i nosaltres ens n’encarreguem de que l’experiència estigui a la teva mida. Es a dir, tria el dia i l’hora, explica’ns què et mou a fer-la i deixa-ho a les nostres mans. Et farem pasar un día inoblidable!

Quin és el procediment per reservar una experiència personalitzada?

 1. En primer lloc, escriure un correu a animadenatura@animadenatura.com esmentant la teva necessitat, a qui aniria dirigida, i el nombre de persones que la gaudirien. 
 2. Des d’Ànima de Natura valorarem la teva proposta, i us enviarem la proposta a mida pel grup i motiu que ens hagueu descrit, juntament amb el pressupost corresponent.
 3. S’haurà de confirmar la proposta o esmenar modificacions en cas que així sigui, i realitzar la reserva amb el pagament de la mateixa. 
 4. Hi haurà un any per poder realitzar la reserva amb prèvia reserva de dia, hora i lloc. Una experiència única entre Ànima de Natura i la persona que encarregui la reserva. 

En quins casos, es recomanable realitzar una experiència personalitzada?

 • En cas que vulguis realitzar un esdeveniment especial per als teus treballadors de celebració.
 • En cas que vulguis realitzar una jornada de treball per aprofundir i millorar habilitats o competències d’equip entre tots els teus treballadors fora de l’oficina o lloc de treball habitual, i al mig de la naturalesa.
 • En cas que vulguis realitzar una jornada parcial de teambulding en equip.
 • Si vols realitzar una experiència en plena natura
 • Si vols realitzar una jornada plena dels teus valors troncals.
 • Si vols desconnectar per connectar de nou amb la feina, des d’un punt de vista diferent i més motivador. 
 • Si vols que el temps s’aturi durant aquest dia màgic com mai i amb qui mai t’hauries imaginat, amb el teu treballador o el teu responsable!

… entre moltes altres!

Conclusions

Concloent, per tots aquests motius volem que la teva empresa, el teu negoci, els teus companys i/o treballadors de feina no es perdin aquesta oportunitat. És a dir, una experiència per viure, gaudir i sobretot créixer i aprendre en un dia màgic … us ho deixareu perdre?

A més a més, aquells obsequis on no hi ha res material, sinó que es basa tot el les experiències i els records. També, son aquells moments que perduren més en la memòria de les persones. Fés que el teu grup de treball es senti còmode i apreciat compartint amb tots ells una experiència única i satisfactòria en plena natura! Regala experiències als teus treballadors!

REGALA UNA EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA I CREA UN BON AMBIENT DE TREBALL! 

També pots participar al CONCURS que organitzem des d’Instagram, clicant aquí 😉 on sortegem una EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA per a 6 persones!!!

Hola, et podem ajudar?