Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Som sostenibles, saludables i turístics. Ànima de Natura fa el salt a altres plataformes.

Ànima de Natura fa el salt a altres plataformes. Portals turístics de Catalunya, Catalunya a Granel, GiroSalut, FemTurisme, en coneixes més?

Des d’Ànima de Natura organitzem experiències entorn la sostenibilitat, la salut o el benestar i el Turisme, entre les temàtiques més destacades. Al voltant d’aquestes temàtiques, Ànima de Natura fa el salt a altres plataformes. 

En conjunt, per un públic sensibilitzat amb la mare Natura, amb la mare Terra, que la protegeix i l’estima, busca productes de proximitat i amb la mínima contaminació amb el medi. Per altra banda, per persones amb problemes físics, o espirituals, o simplement sanes que busquen en la natura mantenir-se en forma físicament i espiritual en el seu dia a dia. També per a persones que busquen una experiència a la natura puntual, per retrobar-se amb amics i família, o simplement que volen conèixer altres paisatges i indrets a la natura i amb una connexió amb ella més profunda. A més a més, per a persones que tot fent vacances o una desconnexió puntual de cap de setmana busquen sentir-se plenes i realitzades.

Per trobar-vos, per fer-vos conèixer les nostres experiències i formacions, hem decidit fer un pas endavant a través d’altres plataformes amb qui estem col.laborant des d’aquest estiu. Ànima de Natura fa un salt a altres plataformes que a continuació us mostrem. A causa d’això, trobareu el nostre espai en aquestes plataformes a continuació, clicant damunt de l’enllaç que hi ha si cliques damunt del nom de la plataforma.

Portals Privats

 • Girosalut

  Un portal amb molts anys de trajectòria que aglutina tot de professionals, empreses i entitats entorn de la salut i el benestar, en tots els aspectes de la vida, des de les petites accions (per petites que siguin), fins les més grans. A part del biodirectori, podreu trobar les nostres experiències en l’apartat d’Escapades – Om . Igualment ens podreu trobar en la revista del proper mes d’octubre, que publiquen trimestralment. Estigues alerta quan sorti!

 • FemTurisme

  Inclou propostes i agents turístics del territori català amb l’objectiu de promoure i incentivar activitats tradicionals, culturals i naturals que han convertit Catalunya en el que és, amb les seves festes, els seus racons i rutes, i sobretot la seva gent. També ens podeu trobar en l’apartat d’”Ofertes” on us fem conèixer aquelles experiències promocionades i més importants segons l’estació de l’any que ens trobem .

 • Catalunya a Granel

  Un portal de nova creació on hi trobareu tot de propostes entorn el turisme Sostenible, no solament activitats, sinó allotjaments i restaurants que treballen per un canvi de model turístic per preservar el medi i millorar la vida de les persones, tant dels habitants locals com dels visitants turistes. Molt aviat també hi podreu trobar el nostre catàleg de productes amb el que estem treballant!

Portals públics

Aprofitem l’avinentesa per agrair els portals turístics públics de Catalunya que ens ofereixen les seves plataformes per donar visibilitat a iniciatives innovadores que aportem valor al turista local, nacional o estranger que arriba a visitar la natura que vol visitar la natura de Catalunya, per fer conèixer les nostres experiències i formacions, d’una forma respectuosa i sostenible amb el medi. Agraïm especialment a Turisme LesGuilleries , a Turisme Osona i Ajuntament de Viladrau per donar a conèixer les nostres propostes a través del seu calendari al públic:

 • Turisme Les Guilleries

  Plataforma turística de Les Guilleries, amb la capital a Sant Hilari Sacalm, que difon el conjunt d’activitats que es realitzen en aquestes muntanyes a cavall entre La Selva, Osona, i La Garrotxa. Hi podreu trobar els allotjaments per fer-hi nit amb els restaurants per menjar la cuina tradicional d’aquest indret tant especial. Si visiteu Les Guilleries trobareu totes les activitats a la seva agenda que trobareu clicant en aquest enllaç. Ja podeu reservar els Packs turístics en aquest enllaç que hem organitzat entre tots els agents turístics de es Guilleries on participem!

 • Osona Turisme

  Calendari d’experiències programades entre tots els agents turístics que organitzem experiències a Osona entorn viure la natura espiritualment, la cultura, el medi, els esports, és a dir, viure la comarca d’Osona des de diferents perspectives. Plataforma i calendari d’activitats creat per tal que tot turista que vingui Osona tingui una proposta atractiva per fer i viure la comarca d’Osona. 

 • Ajuntament de Viladrau:

Institució municipal, que dóna serveis als ciutadants del poble de Viladrau. Recull i dóna visibilitat el conjunt d’empreses i comerços que ofereixen productes i serveis en totes les temàtiques del poble.

Conclusions

Si estàs interessat o coneixes alguna plataforma o mitjà que podem difondre les nostres experiències i formacions no dubtis en posar-te en contacta amb nosaltres a través del nostre correu electrònic animadenatura@animadenatura.com . Volem arribar a les persones interessades en enfortir la seva salut o benestar, a través d’un turisme sostenible.

Valor afegit d’Ànima de Natura

Totes les nostres experiències són d’elaboració pròpia, creiem en el potencial de les experiències i formacions creades. Us oferim aquesta plataforma pròpia per fer arribar al turista o habitant local una manera de viure la natura que ens envolta. Volem apropar-vos a la natura d’una forma respectuosa per tots i sobretot sosteniblement. Volem millorar la salut i benestar de les persones. Al mateix moment, creem entre tots un canvi de paradigma cap a la natura, el nostre planeta i com ens hi relacionem.  

Hola, et podem ajudar?