Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Visualitzacions

La visualització és un recurs terapèutic que s’utilitza en un procés de creixement i sanació personal, i que fem servir en els nostres guiatges tant individuals com col.lectius. Es tracta d’un relat que fa el guia i acompanyant psiconaturalista (G.A.P) en el qual transporta a l’explorador a viure una experiència mitjançant la imaginació de qualsevol situació que pugui donar-se a la vida.

En fer les experiències al mig de la natura, aquestes visualitzacions es realitzen en relació al medi on som i en aquest medi, i en relació a l’objectiu o necessitat terapèutica de l’explorador o grup d’exploradors, fet que fa que prenguin més sentit, i ajudin a l’explorador a connectar millor i espiritualment amb ell/ella mateix/a. Ara, des d’Ànima de Natura realitzem visualitzacions amb ovjectius terapèutics i relacionades amb la natura i aprenent a la vegada d’aquesta com a mare i mestra.

A continuació podeu trobar algunes de les visualitzacions que realitzem en algunes de les nostres experiències a la natura!

Visualització

El Poder de la Imaginació

Hi havia una vegada 3 cucs de papallona reina que ignoraven el seu futur com a reis i reines. S’anomenaven Pessimista, Realista i Idealista. Se’ls hi apropava la hora de la transformació i van començar a sentir els primers símptomes… El seu voraç apetit va anar desapareixent, la seva mobilitat disminuïa a gran velocitat i, finalment, van sentir com el capoll les aïllava del món conegut, de la seguretat del quotidià. En la foscor del misteri del seu futur, van tenir vivències diferents:

– El Pessimista es va dir a si mateix que estava vivint el final de la seva vida, i en el més profund del seu sentir, i es va acomiadar dels seus bons moments i dels cucs germans
– El Realista es va donar ànims dient-se que tot aquell seria momentani i que tard o d’hora, tot tornaria a la normalitat.
– L’Idealista va sentir que allò que li estava passant, podria ser la oportunitat per fer realitat els seu somni més profund, poder volar. Va aprofitar l’espera i la oportunitat per perfeccionar els seus somnis.
Quan els 3 capolls s’obriren, deixaren veure tres realitats iguals i diferents a la vegada:
– Pessimista era una bellíssima papallona reina; però estava morta. S’havia mort de por.
– Realista era una bella papallona reina, però malgrat això, va començar a arrastrar-se com quan era un cuc. Amb satisfacció, va agrair a l’univers per haver pogut seguir igual i amb vida.
– Idealista, res més veure la llum, va buscar les seves ales. I al veure-les amb aquelles tonalitats brillants, el seu cor va fer un bot d’alegria, emprengué el vol, repartint tota la seva ànima per tot el bosc”.

Amb aquesta visualització treballem des de la persona el poder de la nostra imaginació, creativitat, expectatives de futur, somnis… i com la natura i concretament el paral.lisme de la papallona i la seva transformació ens ajuda, ens empeny, a canviar i assolir els nostres anhel.ls de futur.

Visualització

Arrels i Ales

Troba un arbre que et cridi, que et ressoni, i demana-li permís per acostar-t’hi. Situat en un lloc on tant tu com l’arbre us sentiu còmodes i en connexió, respectant els límits dels dos.
Posa els peus connectant amb el terra, ben posats. Connecta amb les arrels de l’arbre, i endinsa-t’hi, vés cap a elles. Cada cop es fan més primes… i camines per dins seu, explorant cada racó.
Com és el que veus? Com és tot des d’allí baix? Què veus? Què sents?
Un cop tinguis tota la informació dona mitja volta agafant el camí contrari.
De cop veus una llum molt gran que et crida, quin color té? T’atrau i vas cap a ella, i endinses el camí de pujada… aïllat del món que t’envolta. L’arbre et protegeix. Com es viu des d’aquí dins? Què sents?
Segueixes caminant, hi han diferents camins, vas triant cada camí per on anar i avançant, els camins cada cop es fan més estrets, decideixes anar cap un d’aquest camí més estret i estret…
De cop veus una porta que et separa del món exterior. Com és? La obres què hi ha darrere? Com és el món? Estàs una bona estona contemplant-lo des d’aquí dalt. Què sents per dins?
Decideixes anar a explorar al món. Com ho fas? Tens ales? Com son? De quins colors son?
Voles, i contemples el món… Com és aquest món que veus des d’aquí dalt?

Un cop tinguis tota la informació mires l’arbre que t’ha donat arrels, i li agraeixes aquest viatge que t’ha donat la vida. Poc a poc vas tornant al teu ritme a la realitat. Obres els ulls i comparteixes el viatge.

Amb aquesta visualització treballem l’autoestima de la persona, d’on venim, qui sóm a través de les nostres arrels i cap alí on volem anar a través dels fruits sense deixar de ser qui som i d’on venim, … en paral.lisme amb l’’arbre amb les seves arrels i els seus fruits com les seves ales .

El millor de les visualitzacions no és llegir-les sinó viure-les.

Si aquestes visualitzacions entre la natura i la vida humana t’han ajudat en el teu viure, i en vols més envia’ns un missatge. 

Hola, et podem ajudar?