Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

Crònica del 3r mòdul i d’un cap de setmana al Miracle màgic

Si un aspecte caracteritza la Formació Universitària del Postgrau de Valors i Significats espirituals de la Natura és la seva qualitat docent tant en l’àmbit acadèmic i humà i el seu caràcter vivencial, més enllà dels continguts teòrics que s’hi imparteixen, en la qual participem des d’Ànima de Natura, i concretament per part de la docència de la seva fundadora, la Maria Pellicer.

Si un aspecte és rellevant, en aquesta formació, és la coherència en l’experiència vivencial, el compromís i implicació que s’hi viu tant de l’alumnat, com del professorat que en dóna exemple, liderat per la seva coordinació i direcció qui desenvolupa la línia, i visió d’aquest. Es crea d’aquesta manera i al llarg de les edicions una comunitat d’aprenentatge, que des de les primeres edicions han creat una plataforma anomenada Naturalitat que aglutina tot l’alumnat i professorat que al llarg de les edicions ha passat pel mateix postgrau.

Naturalitat té per objectius ser un espai on compartir material, experiències, i esdeveniments entorn de les temàtiques de Natura i espiritualitat, i a la vegada donar aquesta llavor i experiència del postgrau cap a nous alumnes, i d’aquesta manera donar la continuïtat vital al mateix postgrau.

Al llarg de les edicions i dels mòduls dins de la mateixa es crea un saboir faire i una màgia que s’intensifica al llarg del mateix postgrau, ajudat pel caràcter de més teòric a més pràctic al llarg dels quatre mòduls actuals progressivament.

El passat cap de setmana va tenir lloc el 3r mòdul d’aquesta 5a edició, caracteritzada pel canvi de dates que s’ha produït fruit del confinament per la pandèmia de la Covid-19. Això ha fet que es posposin les dates i s’allargui la finalització de la mateixa edició fins a la tardor-hivern d’aquest mateix any si tot va bé, quan en passades edicions el Postgrau anava de Febrer a Juliol.

El cap de setmana s’iniciava amb una trobada del claustre de professorat per valorar i fer balanç de la vida del mateix Postgrau, i fer una diagnosi del passat per millorar de cara a les futures edicions. La trobada es va veure com un acte en si mateix positiu per fer caliu entre el mateix professorat, que participant en diferents mòduls poques ocasions té de veure’s o trobar-se, a part dels acords i reflexions molt encertades compartides entre tot el professorat. Posteriorment els alumnes arribaven entusiasmats i a l’expectativa de la docència i vivència que els esperava on s’iniciava un cap de setmana màgic.

Fruit de les recomanacions de prevenció de la Covid-19, la majoria de la docència es va impartir a la mateixa natura, sota dels dos roures que donen la benvinguda al Santuari del Miracle, i a la vegada donant exemple i coherència al missatge que s’imparteix amb un temps plenament d’estiu que va afavorir plenament, i excepcional per ser setembre. A la vegada realitzar experiències a la natura afavoreix la salut i millora els processos d’aprenentatge de la comunitat.

Així mateix, es practica l’hàbit de sortir plegats en la sortida i posta del sol, com un acte sagrat i en comunió amb moltes cultures i generacions que al llarg de la història i en l’actualitat estan practicant la contemplació del sol arreu del món, compartint l’energia, i agraïment a la vida en aquest nou dia que s’inicia o acaba.

En aquest 3r mòdul els alumnes, van poder aprendre diferents maneres de comunicar i integrar els valors i significats espirituals de la natura a través de diferents maneres de ser i exemples del mateix professorat, totes elles complementàries entre si.

La docència impartida per la Maria Pellicer té lloc al llarg d’aquest tercer mòdul anomenat “Comunicació i integració dels Valors i Significats espirituals de la Natura” on els alumnes ja es comencen a conèixer millor, i per les experiències i caràcters dels continguts que s’hi desenvolupen ajuda a generar-se un ambient màgic que augmenta l’aura d’energia a mesura que avança el cap de setmana.

La Maria Pellicer va impartir una sessió teòric – pràctic on vam presentar el projecte d’Ànima de Natura en totes les seves vessants d’actuació així com les novetats més recents realitzades respecte a les noves experiències de la línia de banys de natura, la comunicació del projecte i les previsions de futur a fer. Així com recursos pràctics i espirituals per ajudar a l’alumnat a ser ells mateixos i a viure connectats en la seva vessant humana i professional als seus anhels, passions i propòsit de vida amb relació als valors i significats espirituals de la natura que som. Aquestes eines van ser cabdals en el camí espiritual per desenvolupar Ànima de Natura per part de la seva fundadora, així com són importants per agafar consciència per part de l’alumnat en el seu camí vital i elaboració del treball final del Postgrau.

Els mateixos alumnes van resumir com va transcendir o ressonar la docència de la Maria a través de l’experiència personal i professional amb Ànima de Natura, en ells mateixos amb aquestes paraules com a fruit del seu testimoni: Perseverança exploradora, equilibri integral, florir en el camí, fe i alegria, confiança en el que no acabava de creure, experiència, reafirmació en el centre que sóc, identificació, lideratge, llavor, diversió, recorregut, experiència, o camí per fer, entre d’altres.

Donem les gràcies a tots ells, un cop més pel seu compromís, ganes d’aprendre, implicació i treball personal desenvolupat al llarg d’aquest mòdul del Postgrau creant una xarxa de vincles invisibles als ulls, i de valors i significats espirituals de la natura visibles a l’ànima més enllà del mateix Postgrau.

En aquesta formació et pots inscriure en el Postgrau sencer o per mòduls, de manera que en l’actualitat et pots inscriure en el 4t mòdul d’aquesta 5a edició i/o en la 6a edició del Postgrau previst del febrer al juliol del 2021.

El proper Mòdul se celebrarà a les muntanyes de Prades i el Montsant, i a la Costa Brava, per poder posar en pràctica tots els aprenentatges adquirits al llarg dels 3 mòduls anteriors, per viure la Muntanya i al Mar. El Mòdul consisteix en un cap de setmana allotjats a la Bartra, en un entorn muntanyenc, i una sortida al Mar per viure l’espiritualitat entorn d’aquests ecosistemes que hem d’aprendre a cuidar i estimar també entre tots.

Hi ha experiències que per molt que les expliquin s’han de viure, i si per tu la natura i els valors i significats que hi vius són importants, sigui des d’una vessant humana o professional, és una formació reglada molt recomanable que s’ha de viure, per aprendre més sobre ells, créixer personalment i/o professionalment, i viure aquesta màgia.

Hola, et podem ajudar?