Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Lliçons per a l’any 2022:

Aprenentatges d’AdN en el context de la pandèmia

 

El 2021 que deixem enrere ha estat un any ben estrany. Un any de transició cap a l’era postcovid19 i amb el que ens aportem moltes lliçons per a l’any 2022:

  • Veníem d’un any de plena crisi, el 2020, fruit de la pandèmia de la Covid19. 
  • Ha estat un any ple d’incertes: amb l’aparició de les vacunes, sense saber com respondrien al virus i les seves mutacions. Sense saber tampoc com la població respondria a la vacunació.
  • No hi havia cap certesa sobre com evolucionaria i respondria l’economia. Concretament com afectaria els sectors més relacionats amb Ànima de Natura: la salut, el benestar, el turisme i l’oci. 

Hem pogut constatar que malgrat les dificultats; les vacunes s’ha aprovat molt ràpidament segons els precedents de regulació sanitària. Tot i que que la vacuna ha estat eficient per controlar el virus fins ara, no està siguent efectiva per controlar les noves mutacions.

Per altra banda també ha quedat palesa la capacitat d’adaptació de la població als canvis provocats per les diferents mesures de restricció. La mobilitat (municipal, comarcal, nacional), els grups bombolla, o de més d’una bombolla amb totes les variants possibles, i les limitacions horàries a l’oci o a la restauració entre altres. 

 

Gener – juny del 2021

Els canvis continuats en els criteris de les mesures adoptades per la pandèmia van afectar de ple l’activitat d’Ànima de Natura durant la primera meitat de l’any. En un primer moment vam intentar mantenir les experiències, adaptant-nos a les mesures imposades i amb diferents promocions. Però l’allargament de la situació d’incertesa, que ens impedia fer una programació de propostes a curt termini, va fer que ens veiéssim obligats a aturar les nostres experiències durant uns mesos. Els vaivens de les mesures de confinament comarcal i les limitacions en el nombre de persones que es podien trobar en grup ens van perjudicar greument. 

 

Juliol – Desembre del 2021

La pausa obligada de la primera meitat de l’any ens va permetre agafar perspectiva i encarar el segon semestre amb més saviesa i serenor, treballant amb més confiança i a llarg termini. Volíem donar a conèixer Ànima de Natura i arribar a més persones.

Així concs, per començar a ser més visibles, ens vam posar en contacte amb diferents plataformes,  tant de caire públic com privat, tal com vam explicar en l’article “Anima de Natura fa el salt a altres plataformes”

Com a emprenedora, vaig iniciar-me en un programa de mentoring amb autoocupació, on un mentor amb experiència empresarial m’ha estat acompanyant fins ara. Aquesta experiència  ha estat també l’inici d’una una bonica amistat amb Luis Carlos Garcia Mercè. El meu mentor, i també coach, és un referent a tenir en compte en cas de dubtes o dificultats empresarials que us recomano plenament com a persona i com a professional.

A més a més, l’estiu del 2021 vaig estar treballant per crear un equip de comunicació que em permet alliberar temps i a la vegada professionalitzar les tasques de comunicació, , Podeu trobar més informació sobre aquest procés a  l’article “Nova etapa, d’Ànima de Natura”. En l’actualitat a Ànima de Natura comptem amb un bonic i ben cohesionat equip de comunicació distribuït geogràficament per tot el territori català i espanyol. Treballem online i ens reunim de forma telemàtica. 

 

Què ens han permès aquests canvis?

Tots aquests canvis, treball i esforç ens han permès donar-nos a conèixer a nous exploradors/es i empreses. Hem guiat i acompanyat processos d’experiències individuals de transformació personal i professional, a més d’experiències grupals a exploradors/es durant els caps de setmana. Amb la finalització de les mesures de restricció i la represa de l’activitat econòmica en tots els sectors, a partir del mes d’agost vam poder treballar amb més intensitat. 

En aquest final d’any, unes quantes empreses s’han posat en contacte amb Ànima de Natura per crear, amb vista al 2022, experiències de team building per fomentar la cohesió de grup i el treball en equip presencial que es van veure afectats amb el teletreball.

A la vegada, moltes famílies s’estan posant en contacte amb Ànima de Natura o ens estan demanant vals de regal per fer als seus familiars, així com experiències personalitzades a la carta. De manera que si encara no saps què regalar a la teva família, o vols fer un regal especial, demana’ns una proposta i et farem una experiència a mida per tu!

 

Què hem après d’aquest 2021?

Amb tot aquesta moguda i els canvis constants que hi ha hagut, hem après un conjunt de lliçons que ens donen força per seguir remant per un nou millor any. 

Aquestes són les lliçons per a l’any 2022:

  • Quan estàs arrelat amb el teu propòsit vital, malgrat que hi hagi tempesta a l’exterior, si les arrels són fortes, l’arbre segueix en peu.
  • Es sa fer aturades en el camí per reparar les esquerdes i redirigir la vida si cal cap a una nova direcció.
  • És important i convenient, moltes vegades, aprendre a saber dir “no” i a posar els pròpis límits.
  • És necessari i sa saber demanar ajuda a qui ja hagi recorregut el mateix camí que tu o un de semblant.
  • Es gaudeix millor del camí si és rema amb un equip que resoni amb el mateix propòsit i els mateixos valors que tu. 

 

Què estem cuinant per vosaltres per a aquest 2022?

A partir dels aprenentatges adquirits, enfoquem aquest 2022 amb més determinació i intensitat. 

D’entrada ens centrarem principalment amb experiències espirituals a la natura. 

En primer lloc:

Volem consolidar les propostes per a particulars engegades durant la pandèmia, com la línia de Banys de Natura. Així com desenvolupar-nos i realitzar més experiències personalitzades per a famílies i grups d’amics, regals sens dubte únics i especials.

En segon lloc:

Volem arribar a més empreses. Volem acompanyar-les en la transició cap aquest nou paradigma més humà i arrelat entre els propòsits i objectius vitals de l’organització i dels mateixos treballadors.  

En tercer lloc, volem obrir una nova línia de recursos espirituals i online descarregables des del web  fonamentats en com entenem la Natura com a mestra i mare. 

Finalment, volem innovar en boniques formacions més connectades amb el propòsit vital d’Ànima de Natura: entorn la Salut espiritual i la nostra salut i benestar. Aquestes estan adreçades a persones que es dediquen a les persones com mestres, professors, metges/es, infermers/es, i facilitadors o guies de grups. 

Seguim!  

 

Experiències i formacions relacionades: 

Hola, et podem ajudar?