Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

L’HIVERN, significat espiritual

L’hivern ja és aquí. L’Estació més freda de l’any, la qual té dies més curts i nits més llargues, la temporada en què la naturalesa dorm, com si fes una pausa amb la finalitat de reunir l’energia necessària per a ressorgir en tot el seu esplendor durant la primavera.

Aquesta estació, que abasta la fi d’un any i l’inici d’un nou, és una època de pau i descans, en què les plantes i els arbres que van perdre les seves fulles al llarg de la tardor romanen així durant l’hivern, mentre que moltes espècies d’animals hivernen per conservar les seves reserves d’energia davant la falta d’aliment disponible.

Encara que l’ésser humà no necessita hivernar, el clima d’aquesta temporada convida més a quedar-se a casa, a aixoplugar i estar en família; mentre que l’ambient hivernal, que a l’hemisferi nord coincideix amb l’esperit de pau i la reflexió del Nadal i el cap d’any, fa d’aquesta estació un moment propici per a la introspecció.

L’hivern i la espiritualitat

Espiritualment, la quietud que caracteritza l’hivern i aquestes vacances o dies de nadal que ara venen, et pot ajudar a crear un espai interior de connexió amb tu mateix/a, per meditar, reflexionar, pensar en tot el que ha passat durant l’any, analitzar tot allò que has après dels errors, agrair els teus èxits i totes les coses bones que han succeït i establir nous objectius per al futur, i aquest nou any

A l’igual que el sol que reneix al solstici d’hivern, neixen noves possibilitats dins teu en aquesta època de l’any. Així que si vols canviar alguna cosa de la teva vida, aquest és un bon moment per treballar-hi, ja que l’hivern és una època ideal tant per tancar cicles i per planejar nous començaments.

El solstici d’hivern posseeix una poderosa energia per a la regeneració, la renovació i la reflexió. Així, l’hivern és un moment d’energia tranquil·la, on tens l’oportunitat de mirar a dins de tu mateix/a i concentrar-te en el que vols i necessites.

És un moment per establir nous reptes i intencions per al proper any, per examinar i deixar enrere el passat, per fer canvis dins de tu mateix, reflexionar i recrear, per així tenir un despertar personal que t’ajudi a créixer i ser qui vols ser.

Meditació hivernal per tancar l’any i iniciar el nou any amb energia.

Des d’Ànima de Natura us recomanem dedicar un temps d’autoanàlisi, reflexió, desafecció i gratitud, practicant una meditació d’almenys una hora i dedicant-la només a tu. Apaga el teu mòbil i qualsevol altre dispositiu que pugui distreure’t, seu en un lloc i una posició que et resultin còmodes i concentra’t en el ritme de la teva respiració.

Pensa en el teu passat. Què hi ha aquí que afecta el que ets actualment? Allibera els lligams i deixa anar el dolor, perdona a qui t’hagi fet mal i perdona’t a tu mateix/a per les possibles errades, pel que has fet que t’ha afectat a tu mateix/a; aprèn de tot allò dolent i deixa-ho anar. I també, agraeix tot allò positiu i guarda-ho al cor, amb tots aquests records que al recordar de nou et roben un somriure i fan costat la teva ànima amb calidesa.

Pensa en el teu futur. Pregunta’t qui vols ser el pròxim any i els anys que el segueixen; cap a on vols anar i què vols aconseguir en el curt, mitjà i llarg termini; també pensa què has de fer i què has de canviar per aconseguir-ho. Aquest és un bon moment per establir nous propòsits, reptes i objectius que compleixin la llei SMART, és a dir, específic, mesurable, al teu abast, realista, i temporalitzable, per a l’any que aviat començarà. 

I finalment, pensa en el present, en com és la teva vida actual, què t’agrada, què et molesta, què agraeixes. Pensa en tu mateix, qui ets, què et defineix, com et tractes, com de compassiu ets amb tu, com tens l’autoestima, si t’acceptes, et respectes i et vols. Hi ha res per treballar en aquests aspectes? Ara és el moment d’identificar-ho i començar a fer-ho.

Agraeix la companyia que tens, el seu suport i totes les coses bones que t’aporten a la teva vida i al teu creixement personal. I a part de fer-ho mentalment, en dates tan assenyalades i en moments tan complicats, sempre va bé portar-ho a la realitat. 

Una vegada finalitzat aquest recorregut reflexiu, respira pausadament i rítmicament fins que et sentis a punt per obrir de nou els ulls i acabar el moment d’introspecció que t’acabes de regalar. 

Feliç hivern i feliç canvi de cicle!

Hola, et podem ajudar?