Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

“Hiberna amb nosaltres, deixa la teva petjada amb nosaltres” Ens hi acompanyes?

Ara més que mai, reconnectem amb la natura

La pandèmia ens ha allunyat de la mare naturalesa, fent-nos sentir lluny d’ella i de tot el que ens envolta. Com a éssers naturals, necessitem a la naturalesa per viure i per seguir el nostre dia a dia, com a font d’energia i imprescindible en tots els aspectes. 

Per aquest motiu, des d’@animadenatura hem creat una campanya de reconnexió anomenada “Hiberna amb Nosaltres” per apropar-te a la natura i que puguis tornar a sentir i sobretot a gaudir de tots aquells estímuls que la mare naturalesa ens proporciona, i a la vegada, des de casa.

Per seguir-la, accedeix al nostre perfil d’instagram i segueix el conjunt de propostes que trobaràs amb accions concretes a realitzar des de casa o al teu entorn més proper relacionades amb la natura, i a través d’aquesta pàgina

Què et pot aportar aquesta campanya?

S’ha demostrat que el nostre cos conté petites quantitats de tots els elements que podem trobar a la naturalesa. Els nostres cossos son una creació increïble, una part de l’univers que ho abarca tot, etern, pur i perfecte. Només observant la naturaleza, els seus canvis naturals i comportaments, podem aprendre els secrets més profunds de la vida. No hi ha res més gran, més poderós, més místic, o més enllà per ser conquistat. Ja se’ns ha donat tot, per això és tan difícil de trobar, ja que no ho hem d’anar a buscar a fora sinó que ja ho tenim a dins. Per tant, tot el que necessitem fer és obrir l’ànima i veure el que està just davant nostre. 

Hiberna amb nosaltres pretén que tornis a sentir des dels dits dels peus fins a la corona del cap la natura dins teu, i tot allò que et pot aportar gaudint-la i sent natura amb ella a la vegada. 

Què composta hiberna amb nosaltres?

Durant la campanya trobarem un conjunt de propostes els quals ens parlaran de diferents temes on la finalitat sempre serà la teva reconnexió amb la natura a partir d’una acció concreta. També hi apareix un element imprescindible que es tracta del diari personal de natura, on es recomana que un cop finalitzada l’acció del dia, escriviu un aspecte positiu del dia relacionat amb la natura. D’aquesta manera, no només deixarem plasmat el que ens està aportant aquest viatge de creixement personal, sinó que en qualsevol altre moment, que ens puguem sentir distants de la natura que ens envolta però sobretot que som, poder rellegir aquest diari i tornar a repetir alguna de les seves accions i tornar-nos a sentir a prop de la natura. Es un gran exercici de creació d’anclatges cinestèsics, visuals i auditius que el nostre cos, cor i ànima pot recuperar en qualsevol moment. 

I si visc lluny de la natura?

Cap problema! Aquesta campanya està pensada per a tothom. Les accions son pensades per fer des de casa o a prop d’aquesta, però la majoria d’elles es poden adaptar a l’espai on et trobes. Hiberna amb Nosaltres ha estat pensada i personalitzada per la situació actual de pandèmia, sent conscients que potser algunes de vosaltres us podeu trobar en quarantena, vivint al centre de ciutats o disposant de poc temps per traslladar-vos fins a llocs naturals. Per altra banda també hem tingut en compte les diferents situacions socioeconòmiques i a nivell col.lectiu, on no tots podem disposar de grans materials o botigues al costat de casa. Així que no t’angoixis, no necessites grans materials per poder-la seguir, i sobretot, poder reconnectar amb la natura de forma senzilla… això sí et demanem la teva participació i col.laboració a les xarxes socials a partir de petits però grans gestos, ja que us volem sentir bategar ben a prop, malgrat la gran distància física, però la petita distància espiritual que ens separa.  

Cuidem-nos en temps de pandèmia

Ànima de Natura ha tingut sempre em compte com a element principal, i ho tindrà, a la persona, i la seva salut i benestar vist com a part de la natura. Per això, aquesta campanya va dirigida a totes i cada una de vosaltres perquè pugueu tornar a agafar forces davant la situació actual, connectant-nos i ompliu-nos d’energia, per creixer per dins i així millorar aspectes del nostre creixement personal. 

Si fas les accions proposades, fest-nos ho saber mitjanant comentaris als posts, e-mails, missatges directes a instagram, etiqueta’ns als posts amb el hastag #hibernaambanima i @animadenatura

HIBERNA AMB ÀNIMA

#hibernaambànima

 

Hola, et podem ajudar?