Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

Estades del nostre estiu amb gust de retir personal

Viure un viatge exterior o un viatge interior? Vénen com a viatgers i arriben com a exploradors de la vida.

El viatge

Surten de la ciutat pensant que viatgen a conèixer un nou espai en el cor de Catalunya, a les Guilleries, volen una estada diferent en un lloc diferent, simplement volen allotjar-se. I quan arriben a la Masia Ànima de Natura s’adonen que el seu viatge era més aviat cap a l’interior, fruit del moment personal que estan vivint, troben el que la seva ànima buscava: persones que els acullen, Naturalesa que els parla, i valors que els envolten.

Estades

Aquest estiu ens han visitat persones amb l’objectiu inicial de visitar el Montseny i/o estar uns dies junts, com a destí o com a parada en el seu camí visitant el nostre país. Tots ells buscaven naturalesa i silenci, sí, però no s’esperaven trobar amor, espiritualitat, i escolta activa personalitzada. I justament això sense saber-ho és el que buscaven i necessitaven: Algú que els escoltés profundament, que els donarà aquell polsim d’amor i recolliment que no troben en les seves vides, que els donarà l’espai i pausa per a trobar la seva part espiritual que tan troben a faltar al dia a dia.

Molts ens confessen només arribar: “Ara ja estic millor, era això el que buscava!”, “Estic passant per un moment complicat i necessitava simplement silenci i naturalesa”, “Tenia un dia lliure i he pogut fer una escapadeta interior”.

Experiència profunda
Alguns d’ells ens han compartit moments que no havien explicat a ningú i que necessitaven treure, uns altres el moment difícil vital pel qual estan travessant personalment, i altres han reconegut trobar a faltar moments així per a compartir entre família i amics que no es veuen tan sovint com desitjarien, o per a trobar-se amb ells mateixos. Amb alguns fins i tot els hem proposat fer alguna dinàmica o joc per a anar més enllà de la simple estada, i han acceptat el repte de fer-lo, i que satisfacció amb l’experiència han tingut, així que tornaran per a trobés aviat. Tots són un regal per a nosaltres, com a mitjà per a millorar la seva qualitat de vida, per a millorar la seva salut social o espiritual, i en definitiva acompanyar-los en el camí cap a l’acte realització plena, i felicitat.

“La felicitat no és un destí sinó una manera de transitar per la vida”

Aprenentatges

Cada persona que ha vingut en la Masia d’Ànima de Natura ens ha deixat una mica d’ell o ella. Deixem una mica de l’ànima d’alguna de les persones que han vingut a visitar-nos aquest estiu:

  • Amb M. comencem a fer ioga després de la sortida del sol, necessitava practicar, ella va ser la nostra guia i mestra de manera espontània. Buscava uns dies de retrobament personal abans d’un curs a Catalunya. Quin plaer fluir aquella setmana amb la seva companyia!
  • Amb A. vam aprendre a tenir molta paciència en l’acompanyament davant de les noves experiències i problemes que la vida ens aporta. Van tenir moltes primeres experiències!
  • Amb J. vam aprendre a confiar, que una cosa no vagi bé no significa que les futures ocasions hagi de ser igual. Donar noves i bones oportunitats ens aporta felicitat al cor. Gràcies.
  • Amb O. vam aprendre a donar, acceptar els propis errors, i fluir amb la vida, sense ressentiments i amb molt d’amor. Van gaudir un munt!
  • Amb N. vam aprendre a ser agraïts davant de la vida. Gràcies per compartir la vostra companyia i família!
  • Amb A. P. i J. Vam aprendre que en la vida cal trobar un espai per a trobar-se amb els amics de tota la vida, encara que les noves responsabilitats abundin en el nostre dia a dia. Es van comprometre a tornar-se trobar abans d’un any. Molta màgia i bones converses!
  • Amb A. i G. vam aprendre que hi ha molts camins per recórrer, i que no tots són els correctes, cal confiar en la pròpia intuïció per a trobar l’adequat així com ser d’ajuda per a altres éssers perduts.
  • Amb D. vam aprendre que sempre es pot començar de nou, però abans s’han de tancar les portes i cicatrius obertes del passat. Molt d’amor a l’espera de ser correspost !Gràcies!
  • Amb D. vam aprendre a saber rebre agraïment, amor i molta empatia amb noves experiències. Moltes gràcies!
  • Amb S. vam aprendre a fluir, confiar i aprendre si alguna cosa no surt com esperàvem. A vegades voler córrer et fa anar encara més a poc a poc ;)! Gràcies!

 

 

Molts d’ells simplement volien fer una escapadeta, una sortida en parella o una trobada entre  amics o família. En passar per la masia, s’adonen que en primer lloc el que buscaven era molt diferent del que pensaven, i que justament l’estada amb Ànima de Natura ha servit per a adonar-se, anar molt més allà amb ells mateixos d’un simple allotjament, i moltes ganes de tornar per a continuar aprofundint en aquest viatge interior.

Hola, et podem ajudar?