Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Els petits regals de la vida…!

Els reis mags són la vida: molts de nosatres retrobem aquell nen/a que vam ser a través de la màgia que es viu pels carrers o dels nens que tenim a casa. Pels més petits, però també per nosaltres, acollim la màgia d’aquest dia amb goig, il.lusió i felicitat. Encara que ja siguem adults, a nosaltres se’ns mouen aquelles pessigolles a l’estómac com quan érem nens. A vosaltres també us passa? 

Alguns adults retrobem el nen/a interior sense vergonya, i sense dificultats, gaudint de la màgia d’aquest dia, bona senyal que tenim el seu nen/a interior sanat i molt present. D’altres els hi costa treure’s la màscara o la cuirassa del nen/a que s’ha fet gran s’ha posat, ja sigui per qüestions de caràcter i/o perquè no tenen resolt la seva relació amb el seu nen/a interior… Retrobar i sanar la relació amb el teu nen/a interior et porta molts beneficis en la teva vida d’adulta! 

Beneficis de retrobar i tenir present el nen interior:

 • Ser un home o dona amb una bona salut emocional i espiritual
 • Poder viure amb major llibertat davant les decisions diàries que ens proposa la vida.
 • Empoderar-te de la teva vida amb la seva globalitat.
 • Tenir relacions sanes a nivell personal i professional.
 • Gestionar millor els conflictes que puguin aparèixer amb una millor assertivitat en el procés i resolució final més adequada per totes les parts implicades.
 • Assolir la felicitat en el teu entorn personal.
 • Assolir la teva autorealització professional desenvolupant el teu propòsit de vida.

Si creus que no tens una bona relació amb el teu nen/a interior que vas ser i portes dins, o vols viure la teva vida com a adult de forma més òptima i sana, val molt la pena que prenguis la decisió de treballar-te el teu nen/a interior . A Ànima de Natura et podem guiar i acompanyar a través d’un Guia Psiconaturalista i a la natura, per treballar aquest aspecte!

Carta dels reis d’Ànima de Natura

Els reis mags són la vida i des d’Ànima de Natura us compartim la nostra pròpia carta dels reis per aquest 2021:

Estimats Reis Mags,

En primer lloc agraïm a tots i cadascun dels regals que ens vau fer durant el 2020, donant-nos l’oportunitat de seguir creixent, aprenent i innovant a través de les nostres experiències i formacions individuals i en grup. Haver transitat per una pandèmia a nivell mundial i haver-ne sortit més forts, aprenent en cada instant de la incertesa i de les dificultats. Agraïm les persones magnífiques que hem conegut;

 • que han ajudat a fer creixer d’Ànima de Natura cap a una organització més humana i professional
 • que van millorar la seva salut i benestar a les seves vides a través de les nostres experiències.
 • que van trobar el seu propòsit de vida a tarvés del nostre acompanyaments individualitzats i retirs. 
 • que van sanar un aspecte essencial del seu interior i de retruc de la seva vida.

Totes elles ara es senten més empoderades i preparades per dur a terme el millor regal que ens podeu regalar, la VIDA, i així seguir bategant… 

En segon lloc agraïm, haver tingut un sostre, aigua corrent, llum, calefacció, un plat a taula cada dia, i el millor una família i amics que ens estimen per compartir-ho. Pot semblar trivial, però la major part de la població mundial no gaudeixen d’aquestes necessitats bàsiques. 

Finalment per aquest 2021 desitgem que tots els exploradors d’Ànima de Natura gaudeixin d’una bona salut a nivell holístic, sobretot espiritual, trobant allò que els omple i els fa feliços en el seu dia a dia, a través d’una feina i vida magnifica. Desitgem un món on tothom somriu pel carrer, on faci de la seva professió un art, i del seu viure una peça de museu. 

A través de les nostres experiències a la natura millorin el seu sistema immunològic que ens ha de fer més forts per combatre futures mutacions del SARS-COVID19 que segurament vindran. 

Per sobre de tot, desitgem que aprenguem a respectar la Natura com a mare i mestra per tots els éssers vius, sobretot els humans, generant cada dia que passi menys impacte al medi, per fer que aquest canvi climàtic que estem generant sigui el menor possible i amortiguable amb el pas del temps. 

Amb molt d’amor,
Ànima de Natura

Per acabar…

Us convidem a fer la carta dels reis dels regals que demaneu per aquest 2021. Us recomanem que agraiu també el que tenim cada dia i els regals dels quals gaudim. A més a més dels desitjos que demaneu per aquest nou any que comencem. 

Ens podeu fer arribar les vostres cartes a comunicacio@animadenatura.com, que ens permetran saber què necessiteu i amb què us podem ajudar per aquest 2021!

 

DESITJAR-VOS QUE PASSEU UN BON DIA DE REIS!!

Hola, et podem ajudar?