Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

Desconnectar per connectar. (Re)Connecta amb la teva naturalesa

Un retir per ressorgir de les cendres i tornar a brillar amb llum pròpia.

Aquest passat cap de setmana hem pogut celebrar el Retir (Re)Connecta amb la teva Naturalesa amb un grup meravellós d’exploradors/es a l’Alberg el Negre, al Ripollès.

El Retir (Re)connecta amb la teva naturalesa és una experiència que la Maria Rosa i la Maria, facilitadores del mateix retir, portaven gestant i parlant-ne conjuntament des de feia més d’un any enrere, i que les circumstàncies han fet que no s’hagi pogut realitzar fins aquest setembre. Aquest retir és una proposta on les seves facilitadores hi han posat diferents recursos terapèutics apresos al llarg del seu propi creixement personal, trajectòria professional i experiències espirituals al servei de l’explorador/a d’Ànima de Natura per assolir que la persona (re)connecti amb la seva pròpia naturalesa. Des d’Ànima de Natura entenem la persona holísticament, i la naturalesa de la persona com el conjunt de talents, habilitats, competències que aquesta té de forma innata, independentment del que es pensa que és o el que li han dit que és, des del present, l’escolta i la consciència que ressorgeix en ella en practicar-ho. Des d’Ànima de Natura defensem que cada persona és única i especial, i com a tal té una Ànima de Natura que la diferencia de la resta i que guiem i acompanyem a potenciar. A través d’aquest retir pretenem valorar la Natura de la pròpia persona, per tornar a la vida quotidiana per part dels participants amb més llum, força i objectius coherents amb la seva Ànima de Natura, a través de la Mare Natura com espai físic i mentora, i l’espiritualitat com a mitjà.

Aquest propòsit es materialitza a partir d’un conjunt d’activitats, barreja de conceptes teòrics i pràctics de forma explícita, posats a l’abast als participants de forma totalment vivencial i implícita per tal que els hi pugui servir a la seva pròpia vida. Concretament, parlem de la pràctica de ioga de bon matí, visualitzacions i diferents tipologies de banys de natura, dinàmiques espirituals de grup, connexió i treball amb els mateixos valors a partir del mirall de la natura, treball personal a través de diferents exercicis i tècniques d’arreu del món, tècniques de relaxació, respiració o gestió emocional, i integració amb meditacions i ioga nidra en finalitzar algunes de les pràctiques i moments concloents del retir, entre d’altres!

El lloc que hem decidit realitzar aquest retir és l’Alberg El Negre, al Ripollès, un lloc ideal, tant per la filosofia que hi ha darrere d’aquest com de l’espai que ens ha rodejat. L’alberg El Negre no és tan sols un espai físic, sinó una filosofia de valors i projecte de la mà dels seguidors i amics d’en Lluís Maria Xirinacs i de la seva persona, que lidera la Fundació Vidabona. El lloc ha estat en un Alberg creat fa tan sols 5 anys, i cuidat amb pau i amor, que s’hi arriba després d’un sender de més de 9 km per camins, que fa que només arribar-hi ja sigui una aventura digna de ser viscuda entre muntanyes. Les persones que el regenten viuen coherentment amb els valors que hi alberguen, que es transmet en l’allotjament amb detalls de cuidar de l’entorn i dels seus hostes, amb un menjar vegetarià boníssim, com molts dels participants del retir han reconegut durant l’estada!

El grup que hem acollit en aquest retir ha estat molt heterogeni respecte edats i maneres de ser, tot un repte de bon inici, però a la vegada a tots els unia un punt en comú; trobar-se a ells/es mateixos/es i recomençar la vida que desitgen des de l’Ànima de Natura que son. Van arribar com a exploradors/es i van acabar com a autèntiques Ànimes de Natura, connectats amb qui són i cap allí on caminen… Entre tots hem sabut crear un ambient màgic que fa que el grup de whatsapp creat entre tots segueixi treient fum dies després del retir, posant en evidència d’aquesta manera l’energia i el poder del grup en fer un procés de transformació d’aquesta envergadura generant sinèrgies, boniques causalitats i noves amistats.

Desconnectar per connectar. (Re)Connecta amb la teva naturalesa
Desconnectar per connectar. (Re)Connecta amb la teva naturalesa

Algunes de les opinions que ens han compartit els seus participants en tornar les podeu veure en aquest enllaç, i us destaquem les següents:

“Valoro molt positivament la cura per part de la facilitació, tant en la part de la preparació del cap de setmana (informant, enviant whatsapp, responent consultes, organitzant transports, etc.) com durant l’estada, que ha fet que em sentís molt còmode. També l’estil de facilitació, guiat però que ha permès que cadascú lliurement fes allò en el que se sentis més còmode. Moltes gràcies per les experiències viscudes, i compartir les eines de creixement personal, coneixements i el cap de setmana. Una abraçada 🙂!” N.B

Un viatge a l’interior del meu ser. No tinc paraules suficients d’agraïment cap a Ànima de Natura per aquesta experiència tan salvatge i divina. El retir és molt complet amb ioga, meditació, visualitzacions, bany de bosc, gestió emocional… i el paratge increïble, el menjar deliciós…. en definitiva, una experiència inoblidable!!! Ho recomano 100%. Mil gràcies a la Maria i a la Maria Rosa per aquests moments màgics i també gràcies a mi mateixa per regalar-me’ls!” A.P.

Es el retiro perfecto para volver a renacer, para volver a creer en ti mismo y para relajarte. El equipo humano es preparado, organizado y absolutamente maravilloso y cercano y te aporta herramientas para poder trabajar contigo mismo. Respiración, meditación, trabajos para volver a saber quién eres y qué es importante para uno mismo. Lo recomiendo al 100% era lo que necesitaba y ahora me encuentro mejor, pero sobretodo se que puedo hacer para volver a emitir luz desde mi interior. Grazie de corazón 🙏♥️” S.F

Des d’Ànima de Natura us hem de confessar que va ser un goig poder guiar i acompanyar en els diferents moments viscuts als exploradors i moments compartits entre tots, en aquest trànsit de transformació personal i/o professional, i poder veure aquest canvi espiritual cap a un nou despertar vital. Un retir ideal per realitzar-se en començar un nou curs com el present.

Desitgem seguir compartint els fruits d’aquest retir en les seves vides, i que el seu testimoniatge serveixi per ajudar a fer el canvi a altres exploradors que no s’atreveixen en aquest moment de tanta incertesa vital individual i col·lectiva, on tots necessitem retrobar-nos per desenvolupar el màxim potencial vital a la vida.

Una crisi com la que estem vivint és una gran oportunitat per ressorgir de les cendres i brillar amb llum pròpia com han demostrat aquest passat cap de setmana els participants a través d’aquesta experiència del retir (re)connecta amb la teva naturalesa.

Per part d’Ànima de Natura, només ens queda agrair a tots ells el gran treball de creixement espiritual desenvolupat durant el retir -han estat un grup fantàstic-, a l’Alberg El Negre per la bonica acollida i savoir faire – atents en tot moment-, i al treball i compromís de les facilitadores que l’han guiat i acompanyat – saviesa molt ben complementada entre elles -. Us esperem a la propera edició ja programada de nou aquells que us ressoni i volgueu viure des de l’Ànima de Natura que sou ;)! Una abraçada!!

Escriu el teu Comentari

Hola, et podem ajudar?