Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Connecta amb la teva immensitat: el teu univers interior

Parlem de connectar quan estem en silenci retrobant-nos amb nosaltres mateixos, meditant o sentint els sons de la natura. A mesura que anem més profund cap al nostre interior, ens submergim en un univers interior, infinit i sorprenentment immens: et connecta amb la teva immensitat. 

Mentre gaudim d’aquest univers interior, notem com un buit al nostre voltant. És la immensitat, té una densitat diferent. Ens podem sentir sobrepassats, veiem que som una part tan petita d’un tot que és imperceptible amb els ulls. El tot és la immensitat, el nostre univers interior. Ens hi reconeixem, veiem que d’aquí és d’on venim. 

 

Què hi tenim en el nostre univers interior?

És un univers ple d’estrelles, planetes i forats negres, el mateix univers que coneixem, amb el que hi podem connectar a través del nostre interior. 

També ho podríem dir com l’escriptora del llibre infantil  “Tinc un volcà” de Míriam Tirado, on diu que en el nostre interior hi tenim un volcà que de tant en tant s’enrabia i treu foc. Però també diu que hi tenim un cap de flors, un riu ple d’aigua i un mar blau i tranquil. 

Si ho transportem a nosaltres mateixos, podem dir que hi trobem informació, onades plenes de records, creences, informació del nostre llinatge familiar, angoixes i tsunamis plens de les pors que no vam poder viure i interioritzar sanament en el seu dia.

Aquestes pors tard o d’hora ens n’hem de fer càrrec, sobretot quan ens adonem que necessitem fer un canvi en la nostra vida. Aquestes pors que nosaltres hem anat deixant en alguns punts de la nostra vida han quedat ancorades en la nostra memòria i el nostre univers. A la vegada ens impedeixen fer el canvi que necessitem per continuar avançant i creixent. 

A vegades fins i tot hi ha persones (del nostre volant o que s’estan gestant) que fan un acte d’amor incondicional i se’n fan càrrec, així nosaltres podem avançar. Però arriba el dia que ja no podem continuar caminant, aquí és quan ens hem de frenar en sec, girar-nos i mirar enrere. Amb tot el dolor del nostre cor, comencem a estirar el fil de tot allò que hem anat deixant escampat darrere nostre i ho comencem a recollir. Ho tornem a integrar en nosaltres, ens en fem càrrec i ens deixem sentir. 

Ho deixem anar dins el nostre univers interior, allà li arribarà tota la llum i amor que es necessita per tal que la por es desvaneix en tot el nostre sistema i nosaltres mateixos ens col·loquem a un nou lloc amb una nova perspectiva.

 

Què sents quan et submergeixes en la immensitat?

En connectar amb la immensitat de l’univers interior, notes com el teu cos s’expandeix. Sents com si dels teus peus sortissin unes arrels que entren i s’agafen al centre de la terra. La teva respiració es desaccelera i es torna més lenta, llarga i profunda. 

A poc a poc el cos troba una postura còmoda i s’hi recolza per descansar. Mentrestant, la ment resta en silenci, no necessita dir res. Tan sols observa com les memòries, els pensaments i els sentiments van apareixent en forma de records mentre la Terra sosté el teu cos. Fins i tot podries dormir, seria un son tan reparador que quan te’n despertessis no series la mateixa persona!

Entrem en un estat de meditació profunda. Ens hi poden acompanyar els sons de la naturalesa, dels animals i de tots els éssers vius del nostre entorn. La màgia del moment ens embolcalla i transformem totes aquelles experiències de les quals n’hem tret algun aprenentatge. Integrem en nosaltres els aprenentatges i tota la resta es difumina i torna al no-res. 

Tornem al moment present reconeixent el nostre cos, tornem a la consciència movent els nostres ulls, els dits dels peus i les mans. A poc a poc ens adonem que hem tornat del nostre univers interior i ens sentim com si acabéssim de llevar-nos d’un son reparador.

 

Per quin motiu hauríem d’entrar en aquest univers interior?

Tots veiem que portem un ritme de vida molt atrafegat. Sempre de bòlit d’un costat a l’altre, pendents de totes les coses que hem de fer i deixant les nostres necessitats, en últim lloc, de la llista. Som duals en tots els aspectes, hem de fer equilibrismes per compaginar les situacions de la vida quotidiana i els moments de connexió espiritual.  

Aquest procés de connexió amb la immensitat del nostre univers interior ens aporta serenitat, molta calma, amor i llum. Després de transitar per processos emocionals i espirituals, integrar-los és el moment més bonic de tots. Et sents arrelat, alineat amb el teu present i més capaç de gestionar les coses de la llista del “ja ho faré després, que tindré més temps”. 

T’animem a participar de les experiències d’Ànima de Natura juntament amb els nostres guies i especialistes per tal d’ajudar-te a posar consciència a la teva immensitat interior.  

 

Experiències i formacions relacionades: 

Senderisme conscient, Pràctica contemplativa, Meditació de Lluna plena, Bany de Natura, El despertar, Assessorament Espiritual

Hola, et podem ajudar?