Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Bibliografia inspiradora d’Ànima de Natura

Bibliografia inspiradora d’Ànima de Natura: Llibres que ens han inspirat 

Al llarg dels 6 anys de camí d’Ànima de Natura, molt llibres han estat un mirall del que sentia i volia projectar en els valors de l’organització i de les experiències d’Ànima de Natura. A la vegada el meu procés personal, ha estat paral.lel al boom de llibres entorn la natura, la salut i l’espiritualitat que hi hagut al mercat. 

“No existeixen les casualitats, sinó les causalitats”

En general, sento que aquest procés personal, també és fruit o paral.lel a un procés de creixement col.lectiu envers la conscienciació entorn dels valors que la natura ens aporta, la imporància creixement que la salut té en la nostra vida, i la búsqueda interior de trobar un sentit a l’existència pròpia.

Llibres que han marcat Ànima de Natura

Tot plegat ha produït un augment de bibliografia al mercat, de la qual a continuació us nombraré els llibres més rellevants en el procés de creació d’Ànima de Natura, així com els que més han ressonat personalment en mi en aquest camí de creació.

“El que creus, crees”

A continuació, us acompanyo cada llibre amb una frase que em va ressonar en el moment de creació d’Ànima de Natura: 

  • Les 7 lleis espirituals de l’èxit. Deepak Chopra. 

“L’univers funciona amb l’intercanvi dinàmic… Donar i rebre són aspectes diferents del flux d’energia de l’univers. I amb la nostra predisposició a donar el que busquem, fem que la riquesa de l’univers no pari de circular en la nostra vida” D. Chopra

  • El perfil emocional del teu cervell. Richard Davidson.

“Familiaritzar-nos amb el nostre perfil emocional és el més important per transformar-lo” R. Davidson

  • Educar en verd. Heike Freire.

“Confiar en la fortalesa natural dels nens significa fer-ho també en les seves capacitats innates” H. Freire. 

  • L’home a la recerca de sentit: el camp de concentració viscut per un psicòleg. Victor Frank.

“El reconeixement que la Persona és un ésser a la recerca de sentit, de camí a l’assoliment d’una vida plena i de l’autorealització” V. Franck

  • La memòria secreta de las plantes. Hope Jharen.

“People are like plants they grow toward the light” H. Jharen 

  • Volver a la naturaleza. Richard Louv.

“El ser humà existeix en la natura en qualsevol lloc on senti una afinitat significativa amb altres espècies”. R. Louv

  • El poder d’escollir. Annie Marquie

“Está demostrado que cuando el ser humano utiliza el cerebro del corazón y funciona correctamente, es una INTELIGENCIA superior que se activa” A. Marquier

  • Intel.ligència vital. Jordi Pigem

“El que la vida cerca no es la supervivència sinó l’AUTOREALITZACIÓ”. J. Pigem

 

Conclusions de la Bibliografia inspiradora d’Ànima de Natura

Aquests són només alguns dels llibres que m’han fet de mirall en el procés de creació d’Ànima de Natura, inspiradors, i frescos a la vegada. A més, en ells no només hi trobem coneixement envers la naturalesa, sinó reflexions entorn com ens reaccionem davant d’ella, els beneficis que la salut ens aporta, i sobretot com els valors i significats espirituals prenen partit a la natura i en el desenvolupament de la nostra persona. Però el més important, i que perdura en el temps és que els recordo amb molt d’estima. 

En general, per Ànima de Natura segueixen sent puntals fonamentals on recorre en moments de confusió o dubte, és a dir, de retorn als orígens. Però són també recursos terapèutics per recomanar puntualment i depenent de cada un dels casos als nostres exploradors. 

De totes maneres, trobareu el recurs terapèutic de bibliografia amb algunes ressenyes de llibres inspiradors d’Ànima de Natura. Es a dir, hi ha un recurs terapèutic únicament per la bibliografia. En conclusió, alguns són de la llista anterior, i d’altres de nous que us podran ser d’ajuda. A més a més, us podreu descarregar el recurs terapèutic en constant actualització per poder tenir la llista de llibres de natura, salut i espiritualitat en constant actualització segons les novetats del mercat. Concloent, el passat, present i futur d’Ànima de Natura en una llista inspiradora.

Hola, et podem ajudar?