Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Nou Servei d’assessorament Nutricional

Cuida’t físicament també amb Ànima de Natura, a través de l’assessorament nutricional

Ànima de Natura ja proporciona un servei de salut holística a la persona, amb l’assessorament nutricional.

Salut Holística

Ànima de Natura va néixer de la inquietud que tota persona trobi el seu Àdn espiritual, allò que ens motiva a la vida i fa créixer com a persones i professionals. En definitiva, el nostre Ikigai, el nostre propòsit de vida. Amb aquesta inquietud vam abordar la salut espiritual. Malgrat la nostra raó de ser, ja des de l’inici hem entès la persona holísticament. És a dir, tenint en compte la persona amb totes les dimensions de la salut: Espiritual, emocional, física, mental i relacional.

Amb el temps, hem incorporat el vessant emocional i mental, a través d’exploradors/es que han vingut a fer guiatges i acompanyaments relacionats amb aquestes dos vessants respectivament. El vessant relacional, l’hem descobert en les experiències grupals. Sobretot en els retirs, on les persones han pogut interactuar, i on han nascut vincles i amistats entre els participants.

Dimensió Física

Si és veritat, que la dimensió física es toca parcialment a través de l’exercici que es fa a la natura caminant en les experiències grupals, aquesta no és la motivació o propòsit de l’experiència. Per tant, el participant no ve a buscar un augment de la força o la resistència, sinó més aviat una caminada suau per connectar amb el seu interior. 

Per altra banda, el vessant físic és l’alimentació que prenem, l’aigua que ingerim, i evidentment també l’exercici físic que fem per mantenir-nos en forma diàriament i tonificats. Per tant, aquesta dimensió no estava coberta com a tal, fins ara.

D’on neix l’assessorament nutricional?

Entenent la salut holísticament, i amb el propòsit de voler proporcionar un servei de salut holística a l’explorador d’Ànima de Natura, i a partir de l’experiència pròpia com a ànima d’Ànima de Natura, neix l’assessorament nutricional.

Des d’aquest mes de gener Ànima de Natura ha incorporat un nou servei, l’assessorament en nutrició. Com ja hem dit, neix, amb la intenció de proporcionar un servei de salut completa al client d’Ànima de Natura, per poder-lo cuidar millor. A partir de la pròpia experiència personal, i formació que estic realitzant, estic assessorant boniques ànimes també a cuidar-se físicament. 

Història personal

Sempre he estat una persona gran de cos, d’ençà que vaig néixer. Però mai m’he considerat grassa, segurament per la meva constitució i altura.

No obstant això, a mesura que m’he anat fent gran, havia anat guanyant quilos; fruit d’una mala alimentació, canvis vitals i emocionals, i disminució de l’activitat física de forma progressiva amb el pas dels anys.

  • Procés de dietes

Inicialment, vaig provar dietes tradicionals per part del metge de capçalera que no van funcionar. El 2017 vaig decidir començar una dieta cetogènica, a base d’ingesta proteica. En aquest cas el teu fetge treballa més, i no pots menjar altres aliments que no siguin proteïnes o verdures. En un any em vaig aprimar 40 kg. Però en tornar a la meva rutina, i sense fer el manteniment adequat, vaig recuperar progressivament aquests kg. És el que s’anomena efecte robot. Posteriorment, no estava motivada per tornar a passar per aquell procés i no volia tornar a exposar el meu cos a un treball hepàtic excessiu.

Així, que després de provar diferents dietes, i metodologies per controlar el meu pes sense èxit, em mancava motivació, i visió per tornar a ser la Maria que anhelo.

Durant aquest camí, una amiga em va parlar d’una altra manera de controlar pes, a base d’una ingesta baixa en calories, però que pots menjar de tot, i des de la tardor passada la vaig decidir provar. A més a més, ella m’acompanya en tot moment en les meves necessitats i motivació com assessora de benestar. Hi ha un grup de xat de clients, formacions telemàtiques per anar coneixent altres persones i adquirir coneixements cap a una alimentació correcta, així com classes amb una doctora per conèixer perfectament els productes que em prenc. Per mi, aquests elements motivacionals son fonamentals al llarg del temps per aconseguir els meus objectius de controlar pes, fins que arribi al meu pes ideal. 

En aquests 4 mesos i mig, he perdut 12-13 quilos, em sento més feliç i vital, més forta i tonificada. Estic treballant amb equip on creixo com a persona i professional, on visualitzo un futur millor per mi. Encara em queden molts quilos per perdre, però estic convençuda que ho veuràs en els mesos vinents si segueixes aquí, i en podràs gaudir pròpiament si ho proves.

Vols que t’acompanyi en aquest procés per cuidar-te millor?

Es considera alimentació, i no tens la sensació d’estar fent dieta o règim. Les pautes són diferents si es vol perdre quilos, guanyar o tonificar massa muscular.

Primer de tot, per guiar-te i acompanyar-te en aquest procés necessito saber què vols aconseguir, i, en segon lloc, fer-te un estudi nutricional. Per aquest motiu si estàs interessat/da et regalo aquest estudi nutricional per acompanyar-te en aquest camí.

Un cop omplert, em posaré en contacte amb tu per whatsapp per enviar-te els teus resultats. Et recomanaré unes pautes de forma personalitzada i la informació compartida serà evidentment totalment confidencial. 

Necessites controlar quilos? Necessites sentir-te millor amb el teu cos? Necessites millorar el rendiment esportiu? Vols guanyar energia vital?

Comencem?

Hola, et podem ajudar?