Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aquest Nadal regala salut i benestar amb les experiències d’Ànima de Natura de les capses regals de Fent País

 

Quan valorem una persona, un familiar o un amic aprenem a agrair, a cuidar i estimar. El Nadal, a més de les seves tradicions, hàbits  i rituals, es una festivitat basada en l’amor i l’afecte. És un temps que dediquem a compartir amb persones estimades i on els regals esdevenen una mostra d’afecte i agraïment, molt més enllà del seu component material.

Busques un regal original per a sorprendre la teva parella, amics o familiars? Aquest Nadal regala salut i benestar, i més que mai, et proposem regalar una experiència d’Ànima de Natura. Una experiència de connexió amb la natura com a mitjà de connexió amb un mateix.

Si t’agrada el format de les capses regals d’escapades i experiències,  pots oferir algunes de les experiències guiades d’Ànima de Natura amb una de les capses regals que ofereix Fent País:

 

ESCAPADES EN FAMÍLIA

Gimcana “Els 7 misteris de la Natura”

Dins la capsa regal “Escapades en família” de Fent País hi trobareu la Gimcana “Els 7 misteris de la Natura”. És una gimcana per a nenes i nens de 6 a 12 anys on es busca un personatge al mig de la natura. Amb cada prova es descobreix un valor de la natura amb la nostra ajuda. L’activitat es basa en un recorregut circular enmig del bosc. Es tracta d’una experiència en què els infants treballen emocions i sentiments mitjançant el descobriment de l’entorn i adquirint una consciència mediambiental. El xec és per a 3 persones, encara que els grups podem arribar a ser de 12 infants.

 

EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Bany de conreu

L’experiència es realitza a una horta del territori de Les Guilleries i el Montseny, on  no s’utilitzen productes químics. Es tracta d’utilitzar el procés circular pel qual es caracteritzen els conreus com a eina per al nostre creixement personal. L’activitat és per a 2 persones i es pot fer un dissabte al matí.  Es dirigeix a públic adult i és necessari portar roba i calçat còmode, una llibreta i un bolígraf. És important portar el mínim d’equipatge possible.

Ritme de la Terra

El xec regal inclou l’activitat per a dos participants. Es tracta d’una experiència per connectar amb un dels moments de canvi de cicle de la Mare Terra, i explorar com aquests canvis es reflecteixen també en nosaltres, a partir de vuit festivals antics que els simbolitzen. És un activitat dirigida a un públic adult, es fa un dissabte al matí, i cal portar roba i calçat còmode, llibreta i bolígraf. 

Podreu conèixer les diferents experiències disponibles dins la línia del Ritme de la Terra vam elaborar a aquest article del blog: El ritme de la terra: una roda per realitzar un manteniment espiritual al llarg d’un any blog.

Banys de bosc

Una estada pel bosc on amb exercicis físics i espirituals connectarem amb la nostra natura. Es tracta d’una activitat per a dues persones, enfocada a un públic adult. Es realitzarà un dissabte o un diumenge al matí i també requereix de roba i calçat còmode, llibreta i bolígraf.

 

ESCAPADES AUTÈNTIQUES

Experiència personalitzada

Us oferim la possibilitat de dissenyar una experiència personalitzada i feta a mida per a tota la família, amb grups de 6 persones. Per organitzar-la només caldrà que contacteu amb animadenatura@animadenatura.com i si necessiteu retrobar-vos amb la vostra familiar o grups d’amics, celebrar un aniversari o esdeveniment especial, o viure una experiència memorable a través de l’experiència, a partir d’aquí us farem una proposta.

A més a més, dins la botiga online d’experiències de Fent País també hi podreu trobar les activitats Bany de Mar i Bany de Fang, que ens permeten sentir la Mare Terra i connectar amb l’origen de la vida. 

 

EXPERIÈNCIES INDIVIDUALS I PER COMPARTIR

També pots adquirir experiències d’Ànima de Natura directament a través del seu web, de forma individual:

Bany de Mar

El Bany de Mar és una experiencia espiritual basada en una immersió al mar, on l’escoltarem i escoltarem el propi cor fins a arribar a un únic batec, el batec de la vida. Aquesta activitat es dirigeix a adults i es realitza entre els mesos de juny i setembre, els dissabtes i diumenges al matí a Llançà, a la Costa Brava.

Bany de Fang

El Bany de Fang és una experiència que permet experimentar les textures i les propietats del fang, pintant-se la pell  i seguidament retirant-lo, assolint una relaxació i una connexió amb el propi jo. Aquesta activitat està dirigida a adults i es realitza entre els mesos de juny i setembre, els dissabtes i diumenges a la tarda a Sanamolls, a Castelló d’Empúries.

 

CONCLUSIONS

Aquest Nadal, regala una experiència d’Ànima de Natura i contribueix a millorar la salut i el benestar de les persones que estimes.

Ànima de Natura i Fent País en hem unit  perquè aquest Nadal puguis regalar experiències transformadores a la natura per als teus éssers estimats i així contribuir a millorar la seva salut i el seu benestar personal i a la Natura.

 

Experiències i formacions relacionades amb aquest article: Gimcana “Els 7 misteris de la Natura”, bany de conreu, ritme de la Terra, banys de bosc amb tast gastronòmic de castanya, experiència personalitzada, bany de Mar, Bany de Fang

 

 

Hola, et podem ajudar?