Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aniversari d’Ànima de Natura

Aniversari d’Ànima de Natura

Aquesta setmana és l’aniversari d’Ànima de Natura: fem sis anys. És motiu d’alegria i celebració, però també un moment per mirar enrere i reconèixer la història d’Ànima de Natura amb aprenentatges, valors desenvolupats i feina feta.

He de dir, que han estat sis anys de creixement orgànic i progressiu. Per mi com a creadora, s’equipara al procés de concepció, naixement, creixement i criança d’una criatura. Puc dir, que Ànima de Natura és com un primer fill que veig créixer. Aquest procés de gestació i criança ha tingut diferents etapes que a continuació desglossaré.

 

Sentir la crida interior

En el meu cas com a emprenedora, vaig sentir una crida interior, i necessitava posar-li nom. Durant un temps vaig estar deixant-me sentir i buscant a l’interior i exterior un nom per abocar la idea que sentia.

El dia 15 de març de 2016 vam trobar el nom juntament amb la dissenyadora del logotip. Podem dir que des d’aquell dia, ja té entitat i l’agafem com a punt d’inici d’una nova vida.

Per mi aquell moment va ser el moment que el vaig concebre tot i sentir que feia temps que el desitjava.

 

Preparar-me per ser emprenedora

El pas següent va ser formar-me oportunament en allò que em mancava per assolir els meus nous objectius professionals. A la vegada, sense renunciar a la formació com a biòloga, ambientòloga i acompanyament que ja havia fet. També he de dir que quan estàs internament focalitzat, les oportunitats cap a allò que anheles arriben.

D’aquesta manera em va sorgir l’oportunitat de realitzar un màster business administration, un postgrau en valors i significats espirituals de la natura, i un màster com en recursos humans com a formació més reglada. Paral·lelament vaig formar-me en rebirthing, teràpia de polaritat, i programació neurolingüística, com a cursos no oficials, però de més durada que altres càpsules o tallers de creixement personal que també he anat fent.

 

Creació d’experiències

A través del postgrau de valors i significats espirituals vaig aprendre a crear experiències, i redactar les bases teòriques fonamentals a escala filosòfica d’Ànima de Natura, que encara són vigents en l’actualitat. Amb el temps les experiències han anat augmentant i transformant-me al so del canvi propi personal i que la societat hem anat fent.

Creació d’eines pròpies digitals per comunicar-nos amb els seguidors

La creació de l’actual pàgina web és la 3a pagina que amb el temps hem creat, anat perfeccionant-la i fent-la més professional a mesura que ha anat avançant el temps.

Al llarg del temps també hem augmentat el nombre de xarxes socials i adaptant a cada una d’elles el missatge segons a qui ens volem adreçar. Per ordre d’aparició hi hagi; Instagram, facebook, twitter, linkedin google business, whatsapp bussiness i spotify.

 

Col·laboracions i creació d’equip

A mesura que ha anat passant el temps he necessitat encarregar aspectes d’Ànima de Natura a altres professionals ja sigui per manca de temps o manca de coneixement professional. Aquests col·laboradors han estat externs per col·laboracions puntuals o de llarga durada, o s’han incorporat a l’equip quan han estat de llarga durada o que es necessitava un treball d’equip entre diferents persones.

Realment, treballar en equip és molt positiu perquè fa augmentar el nombre de visions i possibilitats per la millora de l’organització. Ara també és important que l’equip es senti es consonància amb els valors d’Ànima de Natura, i així es vegi compromès i implicat amb el pas del temps. 

 

Experiència vital de viure a la Natura

Amb el pas del temps la mateixa evolució vital m’ha portat a viure d’ambients més urbans a anar cada cop més a la natura.

Durant un any i mig vaig viure en una masia, intentant viure-hi el màxim de sostenible possible, i en consonància amb ella. Durant aquest temps vaig executar moltes tasques i aprenentatges que mai m’hagués imaginat viure i superar.

En l’actualitat visc en un poble, on tinc la natura a 5 minuts caminant, i veig les muntanyes mentre us escric. Un espai tranquil, amb vistes i acollidor per continuar caminant amb Ànima de Natura.

 

Valors desenvolupats

Al llarg d’aquests 6 anys he desenvolupat un conjunt de valors increïbles que en un inici em semblaven impensables:

 • Haver vençut pors reals i irreals.
 • Adquirir confiança i autoestima acord amb el qual em diu l’ànima i no la ment.
 • Resiliència davant les dificultats que no han estat i són poques.
 • Persistència davant els objectius personals i professionals que van lligats els uns dels altres.
 • Creure en mi, i en el poder i talents personals que tinc, i puc donar al món.
 • Aprendre a delegar, i a deixar cuidar Ànima de Natura per part d’altres persones.
 • Aprendre a destriar l’important de l’urgent, i prioritzar en cada moment si destinar temps a l’important o a l’urgent, trobant l’equilibri.
 • Viure el present, i acceptar la condició i tot allò que ho envolta, d’una vida humana, i mundana.
 • Que per molt que hi posis de la teva part, hi ha aspectes que no es poden preveure, ni molt menys controlar, i que depenen de les circumstàncies o altres persones.
 • Aprendre cada dia que passa dels mateixos errors i prendre decisions per tal que no es repeteixin.
 • He conegut persones increïbles al llarg del meu camí que gràcies a Ànima de Natura i a la meva crida interior no hagués pogut creuar-me en el meu camí.

 

Agraïments

Gràcies a la vida i a tot els col·laboradors, voluntaris, amics i amigues, exploradors/es, i sobretot a mi mateixa per aquest camí recorregut!

Encara deixarem una bonica empremta a la terra, i a la vida de moltes persones a través de les nostres experiències. Us hi esperem!

Hola, et podem ajudar?