Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Ànima de Natura

El teu ADN

Descobreix el projecte Ànima de Natura i descobreix el teu propi ADN

Connectem amb la naturalesa quan la sentim i la vivim com a pròpia i amorosament. És des d’aquest lloc intangible, on podem créixer com a persones.

Ànima de Natura és un referent en l’acompanyament personal basat en el coneixement i saviesa de la natura, entenent la NATURA com a mentora i mestra, i la PERSONA a nivell holístic. Alhora som un agent en la conservació de la natura pel valor que aporta al benestar, salut emocional i espiritual de les persones, en el camí cap a la autorealització plena de la persona, i en desenvolupament dels propis talents i competències dins del creixement personal.

MISSIÓ:
Despertar els somnis més profunds dels clients o exploradors d’Ànima de Natura i acompanyar-los en el seu camí personal i professional a i amb la natura com a font de coneixement i saviesa al servei de la persona.

VALORS:

  • Amor i espiritualitat cap a les persones.
  • Saviesa de la natura com a mitjà per arribar-hi.
  • Coneixement i humanitat per aplicar-lo.

SERVEIS

Experiències

que ET CONNECTEN amb tu mateix/a, TRANSFORMEN allò que vols canviar de la teva vida, SANEN el teu interior, t’omplen d’amor i pau, REVALORITZEN la teva ànima, aquest moment PER A TU, i per reparar la TEVA VIDA, per tornar a SER L’ÀNIMA DE NATURA que ja ETS!

Formació

per aprendre a gaudir en, amb i per la natura, sobre els beneficis que la natura ens aporta a la nostra salut i benestar, sobre com viure de manera més autosostenible amb la natura que ens rodeja, per ser cada dia més savis com ens ensenya la nostra mare i mentora, la NATURA.

Natura Mentora

com a metodologia d’aprentatge de les nostres experiències i formacions sota el paraigua de la BIOMIMÈTICA. Estem treballant per oferir-vos una mostra de RECURSOS PROPIS basats en la NATURA com a MENTORA I MESTRA que utilitzem en les nostres experiències i formacions.

Ets un explorador?

Ànima de Natura (ADN) desperta LA NATURA DE LA PERSONA, el que anomenem EXPLORADOR/A.

L’explorador/a busca descobrir el que hi ha – en l’ànima -, recórrer un espai – a la natura -, reconèixer minuciosament l’estat – emocional i espiritual -, reconèixer d’una manera sistemàtica i seqüencial alguna cosa – en el procés de canvi -, per deixar de ser exploradors/es i VIURE desde l’ANIMA DE NATURA que hem vingut a SER.

Aquest procés permet arribar al més profund de l’explorador/a, despertant talents i habilitats personals innates, fent créixer vocacions i somnis, i ajuda en el seu camí personal i professional a i amb la natura com a font de coneixement i saviesa al servei de la seva salut i benestar en l’àmbit holístic.

Ànima de Natura es basa en el següents codis ètics:

Vetllar per la persona

Creiem en el talent innat de la persona en si mateixa, així com el moment vital que viu i transita per assolir una millor qualitat de vida personal i / o professional en un context de canvi global col·lectiu. Entenem la persona holísticament, és a dir, tenint en compte la dimensió física, mental, emocional, espiritual i relacional.

Oferir passió, professionalitat i rigor

El nostre guiatge i acompanyament psiconaturalista està totalment compromès a donar el millor de nosaltres mateixos per assolir el màxim benestar i satisfacció a l’explorador/a.

Donar confiança i confidencialitat

Total discreció i educació amb la informació personal i professional facilitada per part de l’explorador per millorar la seva vida emocional i espiritual.

Conservar i sentir la natura

La natura ja ens ofereix els seus beneficis, compartim en ella espai i temps en un context de canvi climàtic i les seves conseqüències en tots els àmbits de la societat que això suposa, i a més gaudim de l’aprenentatge vital que ens ofereix conèixer la seva naturalesa biològica, vivint-la com a mentora. Som natura, i hem de respectar-la i respectar-nos al mateix temps.

Oferir amor i pau

La persona troba un espai favorable i còmode per poder mostrar-se vulnerable, i obrir-se a noves possibilitats i espais de la vida.

Viure amb mentalitat emprenedora

Innovació i canvis evolutius per ser els propis amos de la pròpia a través d’una experiència vital com exploradors/es.

Hola, et podem ajudar?