Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

Bases troncals d’Ànima de Natura

L’esdevenir d’Ànima de Natura ha estat un procés natural i orgànic, viscut des de l’Ànima, des del viscut en l’àmbit de trajectòria vital de la seva fundadora, la Maria, qui us escric i fins el perquè sóm aquí, i què hi hem vingut a fer, a transcendir… Del propòsit de deixar un món millor del que ja l’hem trobat, i no tan sols físicament, la natura, sinó espiritualment, les persones, i de la recerca de la felicitat que tots anhelem trobar.

No ha estat un procés buscat conscientment, sinó esdevingut pas a pas des de sentir, pensar i fer per aquest ordre, des del moment que vaig sentir que les regles del passat que m’havien portat on era ja no em servien per gestionar un present en plena crisi, interior i exterior, i que calia canviar no sabia ben bé què, però si seguíem igual no aconseguiríem resultats diferents.

No us sé dir què va venir primer, però el que si sé és que en la recerca del treball interior que ja fa forces anys vaig iniciar, vaig anar de mestre en mestre segons el qual necessitava aprendre en cada moment, i és que el que ens passa en cada moment és el que necessitem aprendre per anar creixent a la següent casella de la vida.

Amb coneixements de biologia i ambientals, vaig anar de mestre en mestre del coaching, i de diferents tipus de coachings, de les constel·lacions familiars, del teambuilding, de la programació neurolingüística, del rebithing, de la medicina energètica, i sempre trobant la natura el meu refugi on escriure, meditar, contemplar, passejar, perdre-m’hi per trobar-m’hi… i en aquest procés vaig començar a sentir conscientment que en ella trobava molt més que uns coneixements que m’havien portat a la facultat, fins a adonar-me’n que eren aquests valors i significats que hi trobava el que jo anhelava trobar a la facultat, i no vaig saber trobar en els seus llibres, òbviament.

Justament és d’aquest procés personal que en nasqué el mateix Procés de Guiatge i Acompanyament Psiconaturalista, i que bàsicament en basa en el conjunt de disciplines que he anomenat anteriorment, però sobretot en la intuïció del Guia i Acompanyant Psiconaturalista que amb totes les seves eines desenvolupa la sessió, i de l’efecte mirall de la natura. Justament aquest efecte mirall que la natura ens fa, que en neix el Compendi Psiconaturalista, que és la unió entre la biologia i els valors que no m’havien ensenyat a la facultat però si en l’entorn familiar, i els paral·lelismes que sempre havia viscut de forma poc conscient. Aquests dos elements són les bases troncals d’Ànima de Natura.

  • Què és el Procés Guiatge Acompanyament Psiconaturalista?

La diferència bàsica però troncal d’un procés de transformació personal normal basat en el coaching i el que ofereix Anima de Natura, és que a més aquest es realitza en un entorn natural i basat en el coneixement i saviesa de la natura.

El motiu de fer-ho en un entorn natural, com més pur sigui millor, és que l’explorador tregui profit dels beneficis físics, psicològics, emocionals i espirituals de la natura descrits en un article anterior d’aquest blog en el seu desenvolupament com a ésser humà.

El motiu de fer-ho a través del coneixement i saviesa de la natura és aprendre i emmirallar-se amb els valors que determinades espècies o sistemes han desenvolupat al llarg de l’evolució de la història natural fins a arribar als nostres dies, i deixar d’allunar-nos del que som i d’on venim. Això no significa que no disposem d’aquests valors de forma intrínseca, ans al contrari, som l’ésser viu més desenvolupat de la Terra, però ens hem anat allunyant d’aquesta pròpia saviesa innata, que forma part del nostre inconscient i creences limitadores que hem anat adquirint en el procés de civilització i que ens impedeixen tornar a estar en connexió profunda amb qui som i què hi hem vingut a fer a la vida.

  • Què és el Compendi Psiconaturalista?

Fruit d’aquesta funció, mentora de la natura, neix adquirir el coneixement i saviesa que ens aporta la natura per basar-nos-hi i crear el compendi psiconaturalista. Amb l’objectiu de crear un document que subministri eines suficients perquè els guies d’Ànima de Natura siguin capaços de transmetre els valors de la natura en l’acompanyament de la persona, com a escrit de consulta interna per assessorar millor l’explorador, però al mateix temps sigui ampliable amb el temps pel mateix equip d’AdN, és a dir, va creixent amb la mateixa organització. Les relacions descrites, exigeix al seu autor una formació específica prèvia i un treball de recerca que proporcioni una cobertura epistemològica suficient per a qualsevol usuari, així com una part creativa i abstracta. El volum del treball és resultat de relacions possibles, descrites i ampliables amb el temps, i el fet de ser un conjunt de relacions, ens va portar a qualificar aquest document com un “compendi” a cavall entre la (psico)logia i el vessant (naturalista) del biòleg, així quedaria com a “psiconaturalista” basat en valors i/o significats, així com característiques humanes que podem atribuir a determinats comportaments animals, vegetals i/o sistèmics.

La recerca d’elaboració es basa en la bibliografia pròpia en l’àmbit biològic, la subministrada a través de paràboles i metàfores de llibres i articles de psicologia, de caràcter més científic i divulgatiu, i la trobada a la xarxa a partir de la mateixa experiència a la natura, coneixement i intuïció. Tot i això cal una exhaustiva recerca que s’acumula amb el pas del temps del projecte. Com ja hem esmentat no té data de finalització, ja que el coneixement i l’avenç científic biològic / etològic / cultura popular és viu, i per tant és ampliable amb el pas del temps. En el cas de trobar informació a la xarxa cal ser destriada i verificada força a causa de la immensa documentació i no sempre fiable o rigorosa majoritàriament que s’ofereix en el núvol virtual. La revisió d’aquesta documentació adreça la recerca a nivells de fonts cada cop més de caràcter científic i restringit, però també a agradables sorpreses. Podríem dir que la seva elaboració a fons podria ser camp d’estudi perfectament d’una tesi doctoral, a cavall entre les humanitats, la biomimètica, la psicologia i la biologia.

T’atreveixes a realitzar un procés de Guiatge i Acompanyament Psiconaturalista per treballar allò que fa temps que et pertorba i vols assolir?

Hola, et podem ajudar?