Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió
Català

Inicia Sessió

Registrar-se

Després de crear un compte, podreu fer el seguiment de l’estat de pagament, fer el seguiment de la confirmació i també podreu valorar l'experiència un cop finalitzada.
Usuari*
Contrasenya*
Confirma Contrasenya*
Nom*
Cognoms*
Data de Naixement *
Email*
Telèfon*
País*
* Creant un compte significa que estàs d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la Política de Privacitat.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Ja ets membre?

Inicia Sessió

Amb ganes d’un 2021… qui no, oi?

Després d’un any ple de grans canvis i reptes, tenim ganes de recordar tot allò que ha anat passant al llarg d’aquest “memorable” 2020, sobretot tot allò positiu, tot allò que ens ha portat de bo, bons moments carregats de felicitat, boniques Ànimes de natura que ens hi han acompanyat, i també a grans aprenentatges experiencials…, en definitiva bones vibracions que recollim d’aquest 2020. 

Moment bons del 2020

Durant aquest any també han passat coses boniques, que les hem de tenir presents com aprenentatges, per mantenir l’esperança i il·lusió que tots necessitem per viure. 

Nosaltres us n’expliquem alguns exemples…  a nivell global i que ens afecten a tots… tot fent esment a l’efecte papallona que es resumeix amb aquest cita:  “l’aleteig de les ales d’una papallona poden provocar un Tsunami a l’altre costat del món” en relació el que us expliquem a continuació. 

Per començar parlarem dels focs d’austràlia, però no en parlarem com a quelcom negatiu sinó que celebrarem que, finalment, el Maig de 2020, i després de 10 mesos, es van extingir, deixant pas a la recuperació de tot el territori afectat, una successió secundària en tota regla, on la natura es regenera. Així doncs, Australia es troba en un moment de reenaixença actualment, on mica en mica, encara que lentament, anirà recuperant la seva biodiversitat natura. 

En segon lloc, agrairem a la ciència el seu gran esforç per tal de trobar la vacuna contra la Covid 19, la qual ja s’ha començat a subministrar en diferents països a nivell mundial. Va ser la Margaret Keenan la primera dona del mon en rebre la vacuna de Pfizer. En unes declaracions ens parla del patiment que ha viscut durant tot aquest any, el qual ha hagut de passar sola amb tristesa i incertesa, però està immensament feliç d’haver-se pogut posar la vacuna per tal de gaudir de nou amb la seva família i amics. Igual, que desitgen molts avis i àvies de casa nostra, oi?

Per últim, creiem imprescindible parlar de la Mare Naturalesa, la qual ha pogut rebre un descans molt necessari. Amb els humans amagats, la natura ha demostrat una increïble capacitat per regenerar-se de tota la brutícia que tirem en condicions de plena activitat occidental, a nivell ambiental, en forma de plàstics de tota mena a la geosfera o en emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera. Mentre l’activitat social, econòmica, industrial i d’urbanització ha disminuït significativament, el planeta ha maximitzat el temps de descans més grans en temps contemporànis repercutint en millores prodigioses en la qualitat de l’aire, rius més nets i menys contaminació acústica. Si la cuidessim sempre i portessim un estil de vida més sostenible, aquesta recuperació podria ser diària i retroalimentada al llarg del temps positivament, i el més curiós és que seria al bé comú de la propia humanitat i de les futures generacios.

Reflexionem-hi una mica… ja veieu que no tot han estat males notícies, i/o que en les males notícies sempre hi ha una gran part positiva, que no sempre sabem veure! 

Millors moments per Ànima de Natura d’aquest 2020

En primer lloc volem remuntar-nos a l’inici de l’any i anar avançant observant tot allò que ha passat dins d’Ànima de Natura, que no han estat poques coses tal i com explica la nostre història.  

Varem començar aprofitant el temps de confinament per donar espai, i temps a la proposta de BANY DE NATURA que feia temps que estàvem gestant, donant a conèixer posteriorment i realitzant les primeres experiències de Bany de Natura i amb totes les seves variants: Bany de bosc, bany de muntanya, bany de mar, bany d’aigua dolça, bany de conreu… D’aquesta manera hem ampliat el nostre catàleg d’experiències i formacions per a tots vosaltres, seguint amb les experiències i formacions anteriors.   

Ens hem format, creant un pla estratègic de l’Equip d’Ànima de Natura com a treball Final i culminació del Màster de Recursos Humans (MRH) a l’Escola d’Administració d’empreses (EAE) amb la qualificació d’excel.lent. 

Vam seguir amb l’ampliació d’un equip de treball que pogués fer possible tots els canvis que la pandèmia i els temps canviants ens estan imposant, fent que Ànima de natura comptes tant amb professionals d’assessorament comunicatiu i comptable, així com professionals de guiatge en les experiències que la població necessitava després del confinament i necessitarà després del pas de la pandèmia COVID19, amb les conseqüències socials, econòmiques i sanitàries que està deixant i deixarà un cop passi, sobretot seqüeles emocionals, psiconòlogiques i espirituals no evidents.

Durant aquest 2020 també hem apostat per una comunicació 360º millorant així l’identitat corporativa d’Ànima de Natura. Hem creat una nova pàgina web des de la qual ens llegiu des de l’agost de 2020, on ens hem mantingut actius setmana rere setmana al blog mitjançant un article setmanal i hem creat materials de suport i contingut nou i divers a les xxss. Tot això ens ha ajudat a arribar més aprop de tots vosaltres i oferir-vos el millor de nosaltres. Des d’aquí anunciar-vos que tenim el propòsit de seguir-ho mantenint fent, i us fem la crida a que ens feu arribar millores, i propostes sobre què esteu interessats que parlem, o que us fem conèixer per correu electrònic!

Per últim, estem treballant per seguir fent créixer aquesta pàgina web d’Ànima de Natura, on hi podreu seguir trobant tota la informació que cerceu, des de experiències, formacions, blog, agenda, fins la nostra història. 

D’aquesta manera, creiem que comptem amb un equip de professionals on cadascú des de la seva professionalitat pot donar el màxim de si en el seu àmbit i oferir el millor servei a vosaltres, exploradors i exploradores.

Així doncs, un any ple de d’entrebancs carregats de grans reptes associats i grans aprenentatges, on ens hem fet més forts que el mateix virus i hem millorat en molts vessants! 

 

Gràcies, exploradors i exploradores! 

Per concloure, volem donar-vos les gràcies per fer-nos seguir endavant, perquè sense vosaltres, Ànima de Natura no veuria realitzada la seva missió d’existir com a tal. Esperem de tot cor i des de l’ànima de natura que som, que AQUEST 2021 SIGUI UN GRAN ANY!

FELIÇ ANY NOU! 

Hola, et podem ajudar?